Erre csak azt tudom mondani, hogy semennyire.
Igazából ilyen 30-32 fokig elviselem, de amikor már tartósan 35-40 fok körül van, az már számomra az élhetetlen kategória. Nem tudok úgy kilépni az épületből, hogy ne izzadjak, ne tűzzön annyira a nap, hogy forrónak érezzem az egész fejem. Teljes mindegy, hogy nap melyik szakaszába lépsz ki (kivétel éjjel) azt fogod érezni, hogy izzadsz..
Magát a meleget nehezen.
Részemről max akkor lenne meleg ha strandon vagyok vagy szabin de víz mellett.
Egyébként részemről teljesen felesleges ez a meleg a hétköznapokban és ha csak pihenni akarok otthon akkor is.
Borzasztóan viselem!! A telet szeretem, amikor lekerül a télikabát már nem érzem magam jól...
Ráadásul itthon sincs klímánk, a ház meg olyan hülyén van, hogy mégcsak huzatot sem lehet csinálni éjszaka vagy amikor kis lehülés van, sokszor kint jobb az idő, mint bent...
Nem igazán értem, hogy erre mi a helyes válasz.
Ha én nagyon jól, mert van medence, klíma, meg erdei övezetben lakunk, akkor le leszek pontozva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!