Magadból indulsz ki az ilyen trágár kijelentéssel?
#27,29
Mindenki saját maga életének a kovácsa. 😉
32, nem abból, hogy hülyeségeket beszélsz.
Ha meg nem adsz pénzt, ne szólj be másoknak. Majd ha hozzájárulsz az életéhez, akkor belepofizhatsz.
Csak a te szemszögedből butaság, egyébként pedig nem. Mindenki olyan életet él, amilyet választ, amilyet teremt magának. Ha neki az az álma, akkor meg lehet érte mindent tenni. Ha meg neki nem fontos, akkor meg ne panaszkodjon és ne álmodozzon olyanról, amiért egy mozdulatot nem tenne meg a megvalósításáért. Az álmok azért vannak, hogy megvalósítsuk őket.
Én a saját álmaimat folyamatosan valósítom meg, azért áldozok pénzt. A pénzt pedig megkerestem és összetakarékoskodtam.
A magadfajták sose fogják elérni az álmaikat, mert túl lusták tenni azért, hogy megvalósítsák azokat, mert mindig a másiktól várjátok a segítséget. De helyetted senki nem fogja megvalósítani a te álmaidat. Ha valamit akarsz, akkor tegyél érte.
Hála isten van klímám!🙏
Áldom az eszét annak,aki feltalálta!😁
Tipikus irigy, rosszindulatú magyar kommentet sikerült írnod. 🤣👏
Nem, nem tettek mindent a fenekem alá. Csupán, ha van egy célom, akkor azért teszek, hogy megvalósítsam. És nem keresek milliókat, még fél milliót se.
Te mit teszel azért, hogy a kitűzött céljaidat elérd? Kitalálom: semmit. Azt várod, hogy más csináljon meg helyetted mindent, ezért is írtad azt, hogy "Segged alá tettek mindent.", mert magadból indulsz ki, és mivel már nem otthon laksz, ezért kénytelen vagy tenni valamit, amit régen szüleid csináltak meg helyetted. Nőlj fel, a saját életedért egyedül csak te vagy a felelős, senki más.
Hát kezdődik bmeg a pokol, 3 órája forgolodom…. Idén először
Persze éjjel nem mehet a ventilátor, mert a hangja zavar, klíma nincs a csóró panelban
Én meg megveszek a dühtől…
Nem is értem hogy bírtam ki az eddigi nyarakat
A kva életbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!