Mire vagy jelenleg büszke?
Utsó!
Lakóparkban laksz? Idehaza?
3-as vagyok. Kérdezték, mire vagyok büszke. Leírom, erre dicsekvés, és le van pontozva. Ember, egyszerűen fejlesztettem magam, és elértem dolgokat, amire persze hogy büszke vagyok, és persze, hogy leírom, ha ez a kérdés. :D
Itt full lúzerek vannak, akik gyűlölik, ha más sikeres és boldog?
Benne vagyok olyan vállalkozói csoportokban, ahol külön csatorna van arra, hogy megoszd a sikereid, miket értél el. És nem nagy dolog vállalkozónak lenni, meg sikereket elérni, ezekben a közösségekben mindenki csinálja, csak valamiért itt gyakorin ez nektek nagy szám, és hihetetlennek hangzik.
Gratulálok mindenki másnak, akik szintén elértek sikereket! Akik meg nem, azok a tükörbe nézhetnek... :D
Kvázi nulla ismeretséggel költöztem fel a fővárosba még 2019 őszén, és mára egy egész népes kis baráti társaságot sikerült kiépítenem magamnak, kvázi a semmiből. Ez például mindig jó érzéssel tölt el.
De a könyvemre is nagyon büszke vagyok 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!