Mit értél el ebben az évben, amire azt mondod, hogy büszke vagy?
Figyelt kérdés
Legyen az család, új munkahely, szakma megszerzése, jogosítvány, bármi. Nemet és kort is írjatok légyszi, kíváncsi vagyok 😁2023. dec. 31. 16:03
1/16 anonim válasza:
Semmit nem értem el,tudom nem ez volt a kérdés ,csak hát na
Talán majd jövőre
2/16 anonim válasza:
Amire büszke vagyok hogy tiszta a lelkiismeretem. 🙂
3/16 anonim válasza:
Lefogytam. Plusz tíz hónapja nem ittam alkoholt.
6/16 anonim válasza:
95 kilóról lefogytam 70kilóra, plusz néhány hónapja edzek is és már annak is van némi látszata.
8/16 anonim válasza:
saját vállalkozás, igaz csak még csak mellékállásban, eljegyzés is megtörtént, vettem egy telket + egy elektromos autót.
kor és nem.
9/16 anonim válasza:
Megvettük a saját otthonunkat, és várjuk a második babát koratavaszra.
10/16 anonim válasza:
Felvettek egy nagy osztrák céghez, ahol félmillió felett keresek havonta nettóban, felvettek egyetemre, sikerült az ágazati vizsgám, és meglett a gépkezelői jogsim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!