Büszke vagy szülőként a gyereke(i)dre? Többre vagy legalább annyira vitté(k), mint te?
Társadalmilag, pénzügyileg, státuszilag, családilag, emberileg kérdezem.
Nem azt kérdezem, hogy szereted -e, hanem hogy a nevelésedből és az ő emberi adottságaiból kijött-e valami plusz, mint a te életed?
Ja és nyilván 25-30 fölötti gyermekekre gondolok akik már elérhettek több mindent az életben.
Kevesebbet ért el mint én, de színvonalasabban él.
Sajnálom hogy nem tanult, nem lett jó szakmája.
Nem volt felügyelet alatt 14 éves korától.
Szó szerint minden nap dolgoztam hogy eltudjam tartani magunkat és ne vigyék el a házunkat. Az apjától akkor már elvoltam, alkoholista volt
A lányom lézengő életet élt. A szórakozás és a pasizás volt az " élete " . Nem tudtam nevelni . Teljesen kudarcotvallottam. Mivel a sok munka miatt elhanyagoltam mindent megvettem neki amit kért.
Azóta is elég makacs és követelőző maradt egyébként. De a normál keretek között.
11.ben ott hagyta a sulit. Elment pultozni. 23 éves volt amikor megjott az esze. Lerakott egy Okj-s szakmát. És mivel nagyon megnyerő kisugárzása és jó beszélőkéje van, szakma hiányában is jól fizető állást kapott. Nagyon szerencsés jellem.
Büszke vagyok rá mert a jég hátán is megél. Talpraesett. És nem züllött el annyira mint amennyire lehetett volna tizenévesen amikor nem figyeltem rá...
Nagyon okos egyébként , tapasztalt , életrevaló. Azóta jól fizeto munkája, 1 éves kisfia és saját házuk van ami nekünk sose volt.
Minden rossz ellenére büszke vagyok rá. Az hogy nem vitte többre csak magamnak köszönhetem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!