Legtöbben miért csak azokkal hajlandóak beszélni akik boldogak, életvidámak?
"Majd ha nektek lesz bajotok az életben, megnézem hogy vigyorogtok."
Volt már bajom az életben és mégsem vágtam gusztustalanul a pofákat, hanem pont ugyanúgy mosolyogtam, mint bármikor máskor. Tudod, ez csak akarat kérdése.
Aki még ennyire sem hajlandó, az ne sírjon, ha nagy ívben elkerülik az emberek.
Tudom jól, hogy mi a depresszió. A nyomorult, megkeseredett emberek állapota.
Pár éve egy depressziós pilóta több száz embert meggyilkolt. Ilyen emberek ezek. Meg is érdemlik, hogy elkerüljék őket.
Egyébként mindenkinek meg van a saját problámája,lehet hogy nem depresszió,lehet hogy nem látszik kívülről,sokan el sem tudják képzelni a másikról,hogy lenne valami baja.Számtalan ilyen embert,rokont ismerek.
Annak ellenére,hogy általában jókedű,átlagos ember vagyok,belül nekem is vannak problémáim,mégsem fárasztok senkit ezzel.
Tehát mindenkinek vannak gondjai,senki nem akar még pluszban energiavámpírok rossz életéről hallgatni nyavajgásokat,mert sok.
Aki depis,meg problémái vannak,keressen fel szakorvost,illetve amit lehet problémákra kesessen megoldást,ne a másik hétköznapi embert fárassza le.
15# mekkora baromság! Tuti nem depressziós volt a pilóta, hanem más komoly baja volt. Te beveszel minden bulvár szart?
Amúgy itt is megnyilvánul a magyar gyakoris megkeseredettség és zéró empátiás állapot. Remélem titeket is alaposan elkerülnek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!