Az átlagos fiatalok miért nem tudják elfogadni azokat, akiknek valami mentális bajuk van és nem olyan életvidámak?
Átlagos fiatalokat úgy értem, hogy azok akik élik az életüket vidáman, vannak bőven ismerőseik, barátaik akikkel eljárnak szórakozni, van mint csinálniuk bőven.
Az ilyen lelkileg ép és egészséges fiatalok, esetleg menő fiatalok nem nagyon kedvelik azokat, akik magányosak, depressziósak, szociális fóbiásak, ilyesmi, legalábbis így veszem észre. Miért nem tudják elfogadni és kedvelni az ilyeneket, befogadni a társaságukba, ahelyett hogy lenyomorékozzák őket?
Az emberek mindig kivetik a "gyengét" maguk közül. Mindig ő a leginkább támadható.
Másrészt az általad felsorolt emberek sem épp könnyű esetek, magamról is tudom, én is voltam ilyen, meg több ismerősöm. Több gond is van itt.
Aki magányos, az sok esetben idegesítően hangoztatja, vagy túlzottan elkezd ragaszkodni hozzád akkor is ha 2 szót váltasz vele. Na meg sok depressziós mindenben a negatívumot látja, folyton arra megy el az idő hogy vidítani kell, aztán a végén megmondja hogy minden szar. Na meg legjobb mikor egy kedves szava nincs, és csak mert neki szar, érezd már te is szarul magad. A szociális fóbiásokkal meg alapból nehéz megtalálni a közös nevezőt társaságban.
A "menő" embereket sem bírom, de az ilyen fóbiásakat sem jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!