Vannak olyan családok, ahol a szülők fiatalosak és életvidámak?
Kérdező! A legvidámabb és legfiatalosabb családokban sem mindig minden fenékig tejfel.
Aki ilyet ír, az hazudik. Mindenhol akadnak gondok. Életfelfogás kérdése, úgy kell alakítani az életet, hogy minél jobb legyen. Ha neked most rossz, akkor törekedj arra, hogy a majdani családodban ne így legyen. De mint írtam, soha semmi CSAK fehér, vagy fekete.
Anyum 45 éves. Nevelőapám 39 éves. Mindketten motoroznak, élvezik az életet. Konditerembe együtt járunk. Sportolnak, sokat utazgatnak. 2 hetente partikra járnak, vagy ők csinálnak retro partit. Jó fejek nagyon. Anyum máe 16 éves korom óta mondja, hogy legyek önmagam, és ha bármiről van véleményem, vagy valamiben nem értek egyet akkor nyugodtan adjak hangot ennek. Így mi ritkán veszekszünk, mert mindig megbeszéljük a dolgokat. Vannak szabályok otthon amit ők is én is betartok. Nem nagy dolgok mint pl:
- nem kutakodunk senki cuccai között
- nem megyünk be senki szobájába kopogás nélkül
- akárhová megyek vagy ők mennek, mindig megmondjuk a másiknak, hogy ne aggódjon.
Eddig sikeresen működik, így nincs sok gond, bár a szüleim elég lazák, szerintem szabályok nélkül is boldogulnánk.
23/L
4-es vagyok, és csak a középkategóriát írtam le. Senki ne mondja, hogy állandóan széles mosollyal élik a mindennapjaikat, és soha semmi gond nem adódott a családban, mert én erről beszéltem, nem másról.
A miénk is általában életvidám, sosem veszekszünk vérre menőkig, nem is kiabálunk, de viták adódhatnak még a legjobb családokban is.
Az en szuleim mindig csak panaszkodnak, veszekednek. Vagyis kb az esetek 90%aban. Meglepodom ha valami pozitivat mondanak, vagy ha suepen szolnak egymashoz. Rohadt szar. Es csodalkoznak ha en is ilyen vagyok. Legalabbis veluk. Abban a kornyezetben nem lehet nyugodt maradni. A parom szulei mindig nyugisak, tok jo fejek, es kedvesek. Naluk nagyon szeretek lenni, mert el tudom engedni magam :)
Szval ertem mirol beszelsz, Kedves Kerdezo!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!