Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vannak olyan családok, ahol a...

Vannak olyan családok, ahol a szülők fiatalosak és életvidámak?

Figyelt kérdés
Csak mert az állandó negatív hozzáállásuk és a világfájdalmuk kezd átragadni rám is egyre inkább. Meg ha jönnek haza munkából akkor sohasem hallani azt,hogy mi volt a pozitív a napjukban,hanem mindig azt mondják hogy mi volt a negatívum a napjuk folyamán. Meg úgy általában véve sem beszélnek pozitív dolgokról szinte soha és néha úgy érzem magam mintha két életunt vénemberrel lennék egy környezetben.
2017. júl. 20. 17:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A szüleim ilyenek, vidámak, mindig a lehetőséget látják meg mindenben. Sokkal motiválóbb szerintem is. A párom szülei pedig olyanok, amiket te is írtál, hogy hazamennem a munkából és egyből, hogy milyen sz.r ez meg az, hogy nekik milyen rossz, minek költ más ember erre pénz stb. stb. Mikor ott vagyok náluk pár napot, az életkedvem is elmegy, ha itthon vagyok, akkor pedig úgy érzem, hogy bármit elérhetek az életben, amit csak akarok
2017. júl. 20. 17:14
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szerencsére nagyon fiatalosak és életvidámak a szüleim.Szeretik a munkájukat is,és a családdal is szeretnek lenni.Mindig vidámak,illetve motiváltak.
2017. júl. 20. 17:32
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Az én családom is ilyen. Csak a rosszat látják mindenhol és mindenkibe és mindenkit csak kritizálnak. Nem fognak változni, ha elköltözöl és saját családod lesz akkor lesz jobb, bár akkor még jobban fog idegesíteni mert akkor rádzúdítják a negatív dolgaikat amikor találkozol velük. Ezeket hívják energia vámpíroknak és tényleg hihetetlen fárasztóak. Szóval fel a fejjel és legalább te próbálj meg pozitív lenni. Nem szabad bevonzani a sok rosszat. Vedd át a szót és meséld el a nap pozitív történéseit.
2017. júl. 20. 18:03
 4/13 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező! A legvidámabb és legfiatalosabb családokban sem mindig minden fenékig tejfel.

Aki ilyet ír, az hazudik. Mindenhol akadnak gondok. Életfelfogás kérdése, úgy kell alakítani az életet, hogy minél jobb legyen. Ha neked most rossz, akkor törekedj arra, hogy a majdani családodban ne így legyen. De mint írtam, soha semmi CSAK fehér, vagy fekete.

2017. júl. 20. 18:13
 5/13 anonim ***** válasza:
57%
Az én szüleim elég fiatalosak. Mondjuk anyu nem nagymama korban szült engem, hanem alig 20 évesen. Hálistennek. Apu pedig most negyvenes. Sokat játszottak mindig velünk. Sokat is kirándultunk. Családi programokban nincs hiány. Egészségesen táplálkozunk és sportolunk. Nem csoda, hogy jó formában vannak. Az túlzás, hogy mindig pozitívak, de a legtöbb esetben igen. Anyai nagymamám nagyon pesszimista. Mindenen képes nyavajogni. Az élet kedvem is elmegy tőle.
2017. júl. 20. 18:40
 6/13 anonim ***** válasza:
93%

Anyum 45 éves. Nevelőapám 39 éves. Mindketten motoroznak, élvezik az életet. Konditerembe együtt járunk. Sportolnak, sokat utazgatnak. 2 hetente partikra járnak, vagy ők csinálnak retro partit. Jó fejek nagyon. Anyum máe 16 éves korom óta mondja, hogy legyek önmagam, és ha bármiről van véleményem, vagy valamiben nem értek egyet akkor nyugodtan adjak hangot ennek. Így mi ritkán veszekszünk, mert mindig megbeszéljük a dolgokat. Vannak szabályok otthon amit ők is én is betartok. Nem nagy dolgok mint pl:

- nem kutakodunk senki cuccai között

- nem megyünk be senki szobájába kopogás nélkül

- akárhová megyek vagy ők mennek, mindig megmondjuk a másiknak, hogy ne aggódjon.

Eddig sikeresen működik, így nincs sok gond, bár a szüleim elég lazák, szerintem szabályok nélkül is boldogulnánk.

23/L

2017. júl. 20. 18:44
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

4-es vagyok, és csak a középkategóriát írtam le. Senki ne mondja, hogy állandóan széles mosollyal élik a mindennapjaikat, és soha semmi gond nem adódott a családban, mert én erről beszéltem, nem másról.

A miénk is általában életvidám, sosem veszekszünk vérre menőkig, nem is kiabálunk, de viták adódhatnak még a legjobb családokban is.

2017. júl. 20. 18:49
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk Anyu 41,Apu 45éves,mindketten fiatalosak.Kiskoromban is sokat játszottak velem,de még mindig benne vannak a buliban..Rendszeresen búvárkodnak pl.Szeretik a munkájukat is,meg mindenben találnak valamit jót de azért náluk is előfordul,hogy rossz napjuk van.Vagy,hogy csődöt mondanak..
2017. júl. 20. 19:50
 9/13 anonim válasza:
70%

Az en szuleim mindig csak panaszkodnak, veszekednek. Vagyis kb az esetek 90%aban. Meglepodom ha valami pozitivat mondanak, vagy ha suepen szolnak egymashoz. Rohadt szar. Es csodalkoznak ha en is ilyen vagyok. Legalabbis veluk. Abban a kornyezetben nem lehet nyugodt maradni. A parom szulei mindig nyugisak, tok jo fejek, es kedvesek. Naluk nagyon szeretek lenni, mert el tudom engedni magam :)

Szval ertem mirol beszelsz, Kedves Kerdezo!

2017. júl. 20. 19:53
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
hát tisztára hihetetlen, hogy van olyan család, ahol pozitív a hangulat. nekem mindig félni kellett valamitől, hogy beüt valami rossz. Közben simán lehetett volna élni, mert alig történt valami rossz. Mérgelődni kellett meg főleg irigykedni állandóan. Utálni kellett a szomszédokat meg a rokonokat.
2017. júl. 20. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!