Sokan néznek ránk furcsán amikor együtt vagyunk a szüleim, az öcsém és én. Apukám sportol, így kifejezetten izmos és jó pár évvel fiatalabbnak tűnik a koránál. Lehet, hogy elfogult vagyok de szerintem egész jóképű. Anyukám is nagyon jól tartja magát és ő is letagadhat pár évet. Bár sosem sminkeli magát, nem sportol semmit, mégis nagyon vékony és fiatalos. gyakran előfordul, hogy magyarázkodnom kell, mert nem hiszik el, hogy tényleg a szüleim, vagy azt hiszik, hogy nagyon korán született gyerekük, márpedig anyukám 22, apukám 25 éves volt mikor születtem, szerintem ez teljesen normális. Nem zavar ez a dolog, nem is felvágni szeretnék rá, mindössze kíváncsi vagyok, vannak-e mások is hasonló helyzetben :)
Én nem vagyok ilyen helyzetben, de én is nagyon-nagyon szeretnék ennyi idősen így kinézni :) :) :)
2011. júl. 29. 23:00
2/16 anonim válasza:
Nagyon nem vagyok ilyen helyzetben, de szeretnék én is sokkal fiatalabbnak kinézni ennyi idősen majd, és teszek is érte.
2011. júl. 29. 23:02
3/16 anonim válasza:
Én amikor apukámmal Tunéziában voltam, akkor összefutottunk ott egy ismerőssel, és utána apát megkérdeztem: apa, ő hány éves? azt mondta: mennyinek nézed? hát mondom: 39-41 között... és kiderült, hogy Kati néni 53 éves...
2011. júl. 29. 23:03
4/16 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlenül a külső miatt lesz valaki fiatalos. Pl. az én szüleim külsőre nem kifejezetten fiatalosak, ruha modell alkatok, de stílusban, emberségben, felfogásban nagyon is fiatalosak! :)
2011. júl. 29. 23:03
5/16 anonim válasza:
Az enyéim nem fiatalosak.:) De gondolkodásban anya ő fiatalos. Apa maradi. :D :)
Ha kérdezhetem, mit tesznek azért, hogy fiatalosak maradjanak külsőleg? A sportoláson kívül. :)
2011. júl. 29. 23:07
6/16 anonim válasza:
Hát nekem csak apukám fiatalos,de már elváltak a szüleim,és apa néha eljön értem ide hozzánk,és elmegyünk kocsival,és akkor ad mindig puszit,a sok pusmogós asszonyka meg itt a lakótelepen mind azt hiszi,h a pasim,és néha kérdezgetik,h nem mentem-e még férjhez XD Közbe meg pasim se volt még soha XD
2011. júl. 29. 23:10
7/16 anonim válasza:
Az elözö válaszon jót nevettem. :D az én szüleim sem olyan fiatalosak, se külsöleg, se belsöleg. Anya velem úgy viselkedik sokszor, mintha egyidösek lennénk, jól elbeszélgetünk, máskor viszont szülöhöz méltóan szigorú, mikor hogy. apa úgyszintén. külsöleg anya és apa teljesen átlagos szülöknek néznek ki. :) 15/L
2011. júl. 29. 23:36
8/16 anonim válasza:
Nekem nagyon fiatalosak a szüleim, én 23, ők 50 évesek, mégis apára azt szokták hinni, hogy az udvarlóm, anyukámra pedig a nővérem. A legviccesebb az, hogy le se tagadhatnám, hogy apám lánya vagyok, mert annyira hasonlítunk.
2011. júl. 30. 00:41
9/16 anonim válasza:
Apukádat bemutatnád nekem? Pont az ilyen pasik jönnek be.
23/l
2011. júl. 30. 00:48
10/16 anonim válasza:
Az én szüleim meg még öregebbnek is néznek ki a koruknál :(
De csütörtökön, mikor a kislányomat vittük anyósomhoz, a buszon mellémült egy férfi. Iszonyatosan jóképü volt, azt hittem maximum 30 éves, látszott, hogy nagyon ad magára. Mivel a kislányom barátkozott vele, így beszédbe elegyedtünk. Kiderült, hogy 43 éves és 4 gyermeke van. Kb. leesett az állam, abszolút nem gondoltam volna. Ha az én párom is ilyen lesz ennyi idösen, le a kalappal...
Persze ez sokmindentöl függ, genetika, életmód stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!