Másnak is ilyen fiatalosak a szülei?
Sokan néznek ránk furcsán amikor együtt vagyunk a szüleim, az öcsém és én. Apukám sportol, így kifejezetten izmos és jó pár évvel fiatalabbnak tűnik a koránál. Lehet, hogy elfogult vagyok de szerintem egész jóképű. Anyukám is nagyon jól tartja magát és ő is letagadhat pár évet. Bár sosem sminkeli magát, nem sportol semmit, mégis nagyon vékony és fiatalos. gyakran előfordul, hogy magyarázkodnom kell, mert nem hiszik el, hogy tényleg a szüleim, vagy azt hiszik, hogy nagyon korán született gyerekük, márpedig anyukám 22, apukám 25 éves volt mikor születtem, szerintem ez teljesen normális. Nem zavar ez a dolog, nem is felvágni szeretnék rá, mindössze kíváncsi vagyok, vannak-e mások is hasonló helyzetben :)
17/L
Köszönöm a válaszokat, mindenki kapott egy zöld kezecskét :)
Az én szüleim se nem maradiak se nem modernek belülről. Ha arra van szükségem, akkor a legjobb barátaim, de ha szigorra van szükség, akkor viszont kellően szigorúak is tudnak lenni.
Leginkább a genetika miatt vagyunk ilyen fiatalosak. Azért mondom, hogy vagyunk, mert az öcsém és én is kicsit fiatalabbnak tűnünk a korunknál, ahogy a nagyszüleim is.
Anyukám nem kimondottan tesz azért, hogy így nézzen ki. Egészségesen táplálkozik és próbál fiatalosan öltözködni, amennyire ez kivitelezhető anyagilag. Apukám is így van ezzel, csak ő sportol is, ahogy azt korábban is írtam.
Anyukámat mindig a nővéremnek nézik:D egyrészt mert nagyon hasonlítunk(ugyan úgy nézünk ki csak ő vörös hajú én pedig szőke), más részt 17 év van köztünk. A felfogása is nagyon jó:D mindenről lehet vele beszélgetni. Apukám pedig nagyon laza... vele is jól lehet hülyéskedni.:D
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!