Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is ilyen fiatalosak a...

Másnak is ilyen fiatalosak a szülei?

Figyelt kérdés

Sokan néznek ránk furcsán amikor együtt vagyunk a szüleim, az öcsém és én. Apukám sportol, így kifejezetten izmos és jó pár évvel fiatalabbnak tűnik a koránál. Lehet, hogy elfogult vagyok de szerintem egész jóképű. Anyukám is nagyon jól tartja magát és ő is letagadhat pár évet. Bár sosem sminkeli magát, nem sportol semmit, mégis nagyon vékony és fiatalos. gyakran előfordul, hogy magyarázkodnom kell, mert nem hiszik el, hogy tényleg a szüleim, vagy azt hiszik, hogy nagyon korán született gyerekük, márpedig anyukám 22, apukám 25 éves volt mikor születtem, szerintem ez teljesen normális. Nem zavar ez a dolog, nem is felvágni szeretnék rá, mindössze kíváncsi vagyok, vannak-e mások is hasonló helyzetben :)

17/L

2011. júl. 29. 22:55
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, mindenki kapott egy zöld kezecskét :)

Az én szüleim se nem maradiak se nem modernek belülről. Ha arra van szükségem, akkor a legjobb barátaim, de ha szigorra van szükség, akkor viszont kellően szigorúak is tudnak lenni.

Leginkább a genetika miatt vagyunk ilyen fiatalosak. Azért mondom, hogy vagyunk, mert az öcsém és én is kicsit fiatalabbnak tűnünk a korunknál, ahogy a nagyszüleim is.

Anyukám nem kimondottan tesz azért, hogy így nézzen ki. Egészségesen táplálkozik és próbál fiatalosan öltözködni, amennyire ez kivitelezhető anyagilag. Apukám is így van ezzel, csak ő sportol is, ahogy azt korábban is írtam.

2011. júl. 30. 14:19
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem anyukám fiatalos. 47 éves, de sokan 32-33 évesnek nézik. Nemcsak külsőre, felfogásban is eléggé szabadelvű:D Apa más tészta, de hát legalább fele-fele az arány.
2011. júl. 31. 22:08
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Anyukámat mindig a nővéremnek nézik:D egyrészt mert nagyon hasonlítunk(ugyan úgy nézünk ki csak ő vörös hajú én pedig szőke), más részt 17 év van köztünk. A felfogása is nagyon jó:D mindenről lehet vele beszélgetni. Apukám pedig nagyon laza... vele is jól lehet hülyéskedni.:D

19L

2011. júl. 31. 22:46
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám 18 és fél volt, mikor születtem, apukám meg 20. :) Volt olyan, hogy anyukámmal voltam valahol, találkoztam egy haverommal aztán később kérdezte, hogy ki volt az a jó csaj, hogy nem látta még azt a barátnőmet. Hát mondom, úgy, hogy az az anyám volt. :D
2011. júl. 31. 22:49
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Anyát rengetegen dicsérik, hogy milyen csinos és milyen fiatalnak tűnik annak ellenére, hogy már 50 éves... 10 évet simán letagadhatna (pedig ráadásul sokat szült). Apa olyan 'átlagos'. Viszont a gondolkodásmódjuk nem igazán fiatalos. De majdnem mindent meg tudok beszélni velük(illetve Anyával), csak más a véleményünk. :)
2011. júl. 31. 23:13
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Én pont a másik oldal vagyok, fiatalos vagyok és a 6 éves fiamat az öcsémnek nézik, pedig 21 évesen szültem. Ez sokszor idegesítő.
2011. aug. 1. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!