Vannak olyan családok, ahol a szülők fiatalosak és életvidámak?
Figyelt kérdés
Csak mert az állandó negatív hozzáállásuk és a világfájdalmuk kezd átragadni rám is egyre inkább. Meg ha jönnek haza munkából akkor sohasem hallani azt,hogy mi volt a pozitív a napjukban,hanem mindig azt mondják hogy mi volt a negatívum a napjuk folyamán. Meg úgy általában véve sem beszélnek pozitív dolgokról szinte soha és néha úgy érzem magam mintha két életunt vénemberrel lennék egy környezetben.2017. júl. 20. 17:04
11/13 anonim válasza:
Párom szülei fiatalosak, pozitívak, minden hétvégén mennek valami programra, ilyesmik... Nekem nagyon megdöbbentő volt, hogy létezik ilyen is, a szüleim ha épp nem dolgozni vannak, akkor ülnek a Facebook előtt és/vagy veszekednek.
12/13 Metionin válasza:
Bizonyára vannak. Ha abból indulok ki, hogy gyerekkoromban azt hittem hogy olyan család csak a tévében létezik, ahol a szülők nem utálják egymást hanem beszélgetnek és pl. megfogják egymás kezét, és később láttam hogy nem, ilyen tényleg létezik. Megvallom, kicsit ijesztő volt.
13/13 anonim válasza:
Az én párom szülei kb. minden hétvégén mennek valahova. Futnak, túráznak, tagjai egyesületeknek, vannak barátaik akikkel beülnek egy-egy sörre vagy üdítőre valahova. 50 körüliek.
Az én szüleim egy tízessel idősebbek, de fiatalabbkorukban sem mentek sehova. Családostól mentünk 3-4 havonta valahova. Sokat dolgoztak, de amúgy mást nem csináltak. Nincsenek barátaik sem. Hogy mi volt jó a napjukban, még sosem hallottam tőlük. Csak az irigység, a gondok a téma. Elég demotiváló. Külön lakom már, tanulnom kell, hogy pozitívan gondolkodjak, hogy meglássam egy napban a jót. Ilyen háttérrel elég nehéz. De mi is minden hétvégére szervezünk magunknak programot, ha más nem, elmegyünk sétálni vagy biciklizni vagy csak társasozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!