Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jogosan esett rosszul?

Jogosan esett rosszul?

Figyelt kérdés
Minden nyáron egy hetet a nagynénéméknél szoktam tölteni, ahol az unokatestvéreim is ott szoktak lenni, hébe-hóba a barátnőik is. Több, mint 150 km-re lakom tőlük, úgyhogy nem szoktunk egy évben sokszor találkozni, de jóban vagyunk. Az történt, hogy mindnyájan elmentünk kirándulni, majd az egyik unokatestvérem a barátnőjével és a másik unokatesóm barátnőjével a kirándulás után elmentek még pizzázni, engem pedig nem hívtak el. Előttem szervezték le, hogy mikor találkoznak és hol és fel se merült, hogy esetleg lenne-e kedvem csatlakozni. Ja, és ha nem lett volna elég, akkor az unokatesóm a nagynéném és az én nyakamba lőcsölte a kutyájukat, hogy amíg ők elmennek, addig mi vigyázzunk rá, mert úgyse vihetik be az étterembe. Neked rosszul esett volna?

2024. jún. 29. 19:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Jogosan, elég bunkók voltak, sajnálom.
2024. jún. 29. 19:53
 2/15 anonim ***** válasza:
27%

Rosszul esett volna, de nem érdekelne már különösebben!

Nem létezik az, hogy azt gondolták, hogy te fizettetni fogsz magadnak?

Es nincs nálad pénz ?

Vagy lehet nem lett volna kire hagyni a kutyát !

2024. jún. 29. 19:53
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

2es, akkor nem megyek el. Meg ott volt a nagynéni is aki vigyázhatott volna a kutyára.

Nekem is rosszul esett volna kérdező. Ezután eléggé távolságtartóan viselkednék velük. Nagynénéd mit mondott?

2024. jún. 29. 19:59
 4/15 anonim ***** válasza:
89%
Nem szívesen mondom ezt, de úgy tűnik, csak te gondolod azt, hogy jóban vagytok. Akivel jóban vagyok, nem viselkedem vele ilyen bunkó módon, mint az unokatesóid veled.
2024. jún. 29. 20:12
 5/15 anonim ***** válasza:
48%
Az egyszem felnőttnek kellett volna arra gondolni hogy éhesek is lesznek a kölykök.
2024. jún. 29. 20:24
 6/15 A kérdező kommentje:
A nagynéném nem mondott semmit, szépen hazajöttünk és itt hűsölünk a kutyával. Legalább cuki.
2024. jún. 29. 20:25
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagynénéd is gáz ne haragudj, unokatesódák meg bunkó parasztok. Nem tudsz hazamenni?
2024. jún. 29. 20:27
 8/15 anonim ***** válasza:
30%

Nagynénéd nem ért a kamaszokhoz csak felügyelő.

A kamaszok se értenek egymáshoz hogy mint felnőttek leközöljék hogy egyutt bemegyunk ebédelni, vagy elore leszervezni a kajálást hogyan is lesz ez kutyákkal.szal most ez van normális felnott vezetés nelkul.

A nagynéne se kompetens, meg a kamaszok se.

2024. jún. 29. 20:38
 9/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk kamaszok. Unokatesómék már elmúltak 20…
2024. jún. 29. 20:59
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
De akkor is látod gyerekek. Melyik felnott csinálná azt hogy es ti maradjatok a kutyákkal?
2024. jún. 29. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!