Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jogosan esett rosszul?

Jogosan esett rosszul?

Figyelt kérdés
Pár napja legjobb barátnőmmel bementem a városba, és egy olyat vágott a fejemhez hogy bárcsak a helyemben a volt pasija lenne akivel 3 évig együtt voltak és most vele beszélne.
2021. dec. 30. 10:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, anyám!

A "jogosan esett rosszul" kérdés mindig hülyeség. Jogod van az érzéseidhez, akármilyenek, viszont tudni kell azokat feldolgozni.

Ennyiből honnan a francból tudjuk, hogy mit akart a barátnőd mondani, hogy veled van-e baja, vagy csak azt akarta mondani, hogy mennyire hiányzik az ex pasija?

Rákérdeztél erre? Nem? Na akkor magadnak tegyél szemrehányást.

Mondtad neki, hogy bocs, de ez azért most rosszul esett nekem? Talán rájöhetett volna, hogy miért, és tisztázhatta volna.

Vagy inkább füstölögsz magadban és irkálsz a gyk-n, hogy mit be nem szólt a legjobb barátnőd!

2021. dec. 30. 10:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Sokszor nekem is eszembe jutnak emberek a múltból, én megértem, ha nagyon hiányzik neki. Téged is megértelek, hogy rosszul esett. Beszéljétek meg, csak nem 10 évesek vagytok már..
2021. dec. 30. 10:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem jogosan igen. Mert ha valakivel találkozol akkor azzal a személlyel kéne foglalkozni aki ott van veled, őt értékelni
2021. dec. 30. 10:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Kérdés,hogy miért mondta ezt neked.
2021. dec. 31. 12:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Nyilván hiányzik neki a f*szi, az ilyenek kicsúsznak néha, de ha nem kedvelne téged, akkor nem járna vekes shoppingolni stb....
2022. jan. 9. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!