Jogosan esett rosszul?
Suliban egy nehezebb időszakon estem túl, nem lettek túl jó eredményeim, pedig eddig kitűnő tanuló voltam. Az egyik barátnőm egy igazi törtető, állandóan versenyzik velem, ő is kitűnő, és egy barátságban elvárják szerintem a felek, hogy a nehezebb időkben is ki kell állni a másik mellett. Nem egy osztályba járunk, de az egyik tanárunk ugyanaz a személy. Az osztályfőnökük felsorolta azokat az embereket, akik az első félévben legjobban teljesítettek, a barátnőm köztük volt, én pedig nem. Ekkor a barátnőm a tudtom nélkül a közös tanárunk segítségével hozzáfért a mi osztályunk naplójához és megnézte a jegyeimet meg hogy melyik tárgyból kaptam rosszabbat. Nekem ezt nem mondta el, sem a tanár, sem a barátnőm.Nekem az esett rosszul, hogy hogy engedheti meg a tanár hogy egy másik osztálybeli ember csak úgy belenézzen a jegyeimbe, illetve a barátnőm ha eddig mindent megkérdezett tőlem, amire kíváncsi volt, ezt miért a hátam mögött tette most. A legrosszabb az volt, hogy miután megtudta, egy másik barátunknak is eldicsekedett, hogy megtudta, hogy miből kaptam rossz jegyet. Így is eléggé szégyelltem a gyengébb teljesítményem, erre ő nagydobra verte, mindezt a hátam mögött.
16/L
#2:+1
Kérdező, te kevered a barát és a "valamilyen jellegű ismerettség" fogalmakat.
Akkor barát, ha közösen értetek el sikereket, és az egyik a másikat vagy akár kölcsönösen átsegítették krízisen, és bizalmas a viszony. Ebből az utolsó nem áll fenn.
További részletek itt: [link]
A mai fiatalok nem tudják (ahogy te sem kérdező) mit jelent az, hogy "barátság"
Mert amiről te írsz az messze nem barátság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!