Jogosan esik rosszúl vagy túlreagálom?
Az egyik osztálytársam akivel már két éve osztálytársak vagyunk és elég jó barátom(sokszor lógunk együtt, de nem kettesben, és annyira lelkis témákról nem beszélünk) szülinapi bulit rendez és engem nem hívott nem, a baráti társaságból mindenki más ott lesz.
A legjobb barátnőm(akivel azért tényleg ismerjük egymást egy jó ideje és folyton együtt lógunk) is megy, figyelemve sem véve, hogy nekem rosszul esik, hogy engem nem hívtak. Én csak abból tudok kiindulni, hogy ha fordított lenne az állás én tuti jól kiosztanám a szülinapost nem hogy még el is menjek.
Tudom, elég ovis a szitu, de akkoris ez milyen viselkedés már? Szerintetek túlreagálom? Vagy jogos? Illetve mondjam el nekik, hogy mennyire bunkó dolognak tartom az egészet, vagy tegyek úgy mintha meg se hatna?
Kérlek, normális válaszokat, nem azért írtan ide mert olyan sok emberrel meg tudom beszélni ezt.
16/l
Miért lenne két barátom a jelek szerint :DD?
Mindenesetre köszi a normális válaszokat, végül olyan jól alakult a buli, hogy senki sem ment el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!