Jogosan esik rosszul?
Figyelt kérdés
Az állítolagos legjobb barátnőmről és rólam van szó... Más sulikba járunk,azonban ma elmentünk egy előadásra. Beszéltük hogy előtte majd kimegyünk,de ő lemondta mondván,hogy nem ér rá előtte...Erre fel kiderül,hogy inkább kiment mással. És már nem ez az első alkalom amikor engem levállt valakire,rengetegszer kiemeli,hogy én vagyok a legjobb barátnője mégse vesz sose számba,és folyton mással lóg. Megértem,nem tiltani akarom mástól de amúgyis olyan ritkán találkozunk és amikor tudnánk is ezt csinálja ... Jogosan esik rosszul vagy túl reagálom?2018. dec. 8. 01:08
1/3 anonim válasza:
Próbálj nyitni Te is mások felé, ne korlátozódj olyan emberre, aki le se .....
Azért mondja, mert ezt szeretnéd hallani, de ez valójában nem igaz. :(
2/3 A kérdező kommentje:
Mint mondtam ritkán találkozunk mostanában,és igenis vannak más barátaim másokkal is járok erre arra,és épp ezért esett rosszul,hogy akkor amikor tudnánk még hazudik is és lemondja.
2018. dec. 8. 10:49
3/3 A kérdező kommentje:
+ Nem esne olyan rosszul ha én hoztam volna fel,vogy menjünk ki,de az ő ötlete volt.
2018. dec. 8. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!