Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megesett, hogy összekevertek...

Megesett, hogy összekevertek valakivel és kellemetlen szituáció kerekedett belőle?

Figyelt kérdés
Pl. hogy emiatt igaztalanul lehordtak mindennek, vagy megütöttek
jún. 28. 12:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Győrben a Lapos szórakozóhelyre mentem be a felső szinten, köszöntem a biztonsági őröknek aztán hátulról lerúgtak csakúgy, majd kiabálták hogy takarodjak onnan. Életemben először voltam ott (és utoljára), gondolom összekevertek valakivel.
jún. 28. 12:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem inkább csak vicces volt. Munkahelyen beszálltam a liftbe, és beszàllt mellém egy távoli kolléga akivel soha az életben nem beszéltünk egymással, csak köszöntünk ha találkoztunk az épületben. Akkor meg a liftben meglátott, óriási vigyorral köszöntött hogy ezer éve látott, kérdezte hogy mi újság, elmesélte hogy mekkora fejetlenség van épp az osztályukon stb. Szerintem összetévesztett valakivel. :D (én amúgy végig bólogattam és hümmögtem, ennyit reagáltam)
jún. 28. 12:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy tényleg konkrétan összekevert az illető vagy annyit ivott... Az esetemnek híre volt, nem csak kellemetlen lett és végül nem nekem lett kellemetlen

.

Grenma koncert, ZP, 2009. május. Egyedül voltam. A koncert végén odajött dulakodni egy srác, hogy miért bántottam vagy miért mentem neki. Pont én... Nem is nagyon értettem, annyira szét volt esve. Talán be is volt drogozva. Szimplán ott-hagytam, ami nem tetszett neki. Gondolkodtam, hogy megiszok-e egy sört még lelépés előtt. Nem szabadott volna megállnom. Hátulról elkapott, megütötte az államat, a barátai elvonszolták. Mintha ez nem lett volna elég sokkhatás, két nagy darab fickó leöntött forralt borral és konkrétan a kijáraton kidobott. Biztonságiaknak néztek ki, miközben én semmit sem csináltam. Természetesen panaszt emeltem és ügy lett belőle. Az meglett, hogy ki volt a kis mocsok. Nem engedték be 2 éven át állítólag. De soha nem vállalta fel a ZP, hogy ki dobott ki engem és ez miért volt engedélyezve. Illetve arról sem kaptam információt, hogy az a 2 nem lesz beengedve vagy őrként menesztve lettek-e. Hát én sok portálon hírt csináltam belőle.

Egy plusz helyzetként ráadásul az új keményebb stílusával már nem is tetszett a Grenma és azóta nem hallgatom. Totál felesleges és problémás volt számomra ez a koncert. Második pluszként eléggé kiakasztott Csongor, hogy szerinte náluk minden koncerten minden rendben van és szórakozóhelyeken bezzeg szétszívott alakok vannak. Hát bitangul hazudott, másféle zenei ízlésű társasággal voltam szórakozóhelyen is, és ott soha nem történt velem semmi. Vajon az esetem híre eljutott-e hozzá és igazságtalanul vissza akart-e vágni? Soha nem derült ki, de már csak azért sem hallgatok többé Grenmát.

jún. 28. 13:06
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát egy kolléganőm váltig állítja, hogy a másik helyiségből hallotta, hogy én ordítozom az egy másik kolléganővel (akibe szerelmes voltam). Hiába állítottam, hogy ilyen nem történt, ő ragaszkodott hozzá, hogy az én hangomat hallotta 😅

Megjegyzem még sosem emeltem fel a hangomat a munkahelyen, azzal a bizonyos kolléganővel ráadásul sose lennék képes üvöltözni, mert elolvadok a közelében...

jún. 28. 13:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Baj, lekopogva, még nem volt belőle, de vicces és "ez mégis mi volt?" helyzetek igen.

Diákmunkán voltam, konyhai kisegítőként, és épp a fekete mosogatónál dolgoztam. Hallottam, hogy a tulajnéni Laura után kiált, én meg (lévén nem Laura) nyugodtan mosogattam tovább. Párszor üvöltött még, majd totál vörös fejjel mellettem termett, hogy mégis mit képzelek, hogy ha ő szól, miért nem megyek oda hozzá. Mire mondtam, hogy "hallottam, hogy szólított valakit, de engem XY-nak hívnak". Néni pár pillanatig gondolkodott, majd elnézést kért. Azt mondta úgy nézek ki, mint egy Laura. Jelentsen ez bármit is :D

Olyan is volt, hogy délutáni tesin megcsúsztunk, így rohannom kellett a buszra. Buszpályára menet egy nagyon rendes kinézetű srác rám mosolygott, körülötte pár másik korabelivel, és odaköszönt, hogy "Szia Regi!". Úgy meglepődtem, hogy visszaköszöntem, pedig Regina sem a nevem.

Munkában az egyik takarítónő egyik első napomon így fogadott "Szia drága! De rég láttalak!" - rögtön kiderült, hogy összetévesztett egy másik csajjal, akire amúgy nem hasonlítok, csak "megkeverte", hogy ki volt vasalva a hajam.

jún. 28. 14:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Iskolás koromban rendszeresen összekevertek több osztálytársnőmmel is. Még a saját szüleim is.
jún. 28. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!