Kézfogás ezekben a szituációkban?
Figyelt kérdés
16 vagyok, édesapám nincsen ezáltal az alap illemekkel nem vagyok nagyon tisztában. Annyit tudok, hogy az idösebb fog kezet elöször viszont látok nagyon sok videót ahol bemennek fiatalok( 18-25) étterembe és ök fognak kezet elöször, vagy rendörökkel, biztonsági személyzettel tisztelgés képpen a munka iránt. Ez tiszteletlenség lenne ha köszönés mellett kezetfognék pl az étterembe belépve?2023. szept. 30. 20:20
1/2 anonim válasza:
Ismeretlenekkel nem fogunk kezet. Legtöbben ismerőssel sem. A videós teljesen más okból fogott kezet.
2/2 A kérdező kommentje:
Jaa rendben, köszönöm ezt nem tudtam. Amikor külföldön vagyok ott mindenki kezet fog mindenkivel.
2023. szept. 30. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!