Mit tennél ebben a szituációban?
A párommal új városba költöztünk pár éve, mivel a régebbi lakhelyünkön megszűntek a lehetőségek.
Én nagyon utálom ezt a várost ahova költöztünk. A munkahelyem emberileg pocsék, de mást a szakmámban nem kapok, karrier téren jónak számít.
Viszont depressziós vagyok, semmi öröm nincs az életemben, a régi hobbijaim nem kötnek le, csak robotolok, aztán itthon pizsamában kerülöm a házimunkát mert túl fáradt vagyok hozzá.
Pszichológus kezel, gyógyszert is szedtem, de nem használ.
A párom viszont nagyon jól érzi magát itt, itt vannak a barátai, bár a munkahelyét annyira nem szereti, de szociálisan nagyon megtalálta itt magát.
Én évek óta el akarok jönni innét, de tippem nincs hova menjünk.
Igyekszem megtenni mindent, hogy javuljanak a dolgok, de semmi nem használ.
Mi lenne itt a jó megoldás?
Nem akarom a párom kiszakítani innét, de ugyanakkor az én mentális egészségem egyre romlik.
Nem tudsz vállalkozni? Mihez értesz, amiből lehetne vállalkozás?
Én, amikor hasonlóan éreztem magam, kiderült, hogy nem a hellyel van a baj. Ha te magad szarul vagy, akkor minden környezetben szarul leszel.
A munkahelyeden kívül mi a gond a jelenlegi hellyel?
"A munkahelyeden kívül mi a gond a jelenlegi hellyel?"
Szürke, ipari város.
Valahogy az emberek rosszindulatúak itt, egymás után futok bele szemétládákba.
Lakótelepen vagyunk, minden messze van és pocsék a tömegközlekedés. A szabadnapom meg az estém arra megy rá, hogy buszozok munkába-munkából, meg boltba. Autót fenntartani szerintem nem lehetne, nem éri meg. Biciklim van, de ez se minding megoldás.
Mivel minden messze van, ha egy hobbit rendszeresen csinálnék, alig látnám a páromat.
Vállalkozni nem szeretnék.
Sem a párom, sem én nem ismertük a helyet korábban. Neki kialakult baráti köre, illetve ide költöztek barátai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!