Néhány szülő miért hívja csodának a fogyatékkal élő gyermekét?
Figyelt kérdés
Értem én,minden gyerek egy csoda.De ezt egyik olyan szülőtöl se hallottam aki nem beteg gyereket nevel.Mindig csak ők mondják.
De..mi abban a csoda hogy egész életében gondozni kell és semmit se tud magáról,vagy tudja hogy van de csak úgy létezik?:(
Lehet én nem vagyok túl együttérző de tényleg nem értem,talán csak így tudnák feldolgozni?
2024. jún. 24. 17:53
21/21 anonim válasza:
Nem tudom, a válaszolók között hányan fogyatékosak. Én autista vagyok, és nekem egyáltalán nem lenne jó érzés, ha valaki azt mondaná, hogy csoda vagyok. Pont ugyanolyan ember vagyok, mint aki nem fogyatékos, csak épp nekem más fajta nehézségeim vannak, mint az emberek többségének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!