Olah rikardo kérdése:
A cigányokat miért utálják ilyen sokan?
Figyelt kérdés
Nagyon sok olyan kommentet láttam ezen az oldalon ahol le írják mennyire utálják őket, meg igazábol mindenhol, volt olyan nem 1 hanem több osztálytársam aki azt mondta hogy “megölném magam ha cigány lennék” ez után ezt valaki tovább mondta egy romának és másnap meg is verte, én már találkoztam jó és rossz romákkal de nem volt semmi baj.2024. jún. 22. 07:41
21/22 anonim válasza:
Azért mert egy alja semmirekellő nagyarcú pióca népség. Terrorizálták a gyerekeinket a suli előtt, a városban nagyobb csapatokban. Menekültünk előlük. Kerestünk bádogos csapatot 70% ciganyok, adtunk 1 esélyt . Át akartak ba..ni nem kevés pénzzel. Rendőrség kihívás és 1 óra veszekedés után rendeződött a dolog. Ma a héven zaklatott nagyon durván egy lány és fiu cigány mert le akartam ülni és nem akartak odébb menni 20 cm-t.Ptovokáltak, direkt, hogy legyen balhé. A saját országomban ,megveszem a bérletet,ahol fizetem az adót és értelmes gyereket próbálok nevelni, egy ilyen senkiházi ne kényszerítsen, hogy kullogva megálljak a sarokban ledolgozott 12 óra után. Ő meg egésznap másokat húzott le. Hát én kimondom a mai naptól cigánygyülölő vagyok. Szemrebbenés nélkül nézném végig ahogy kilövik őket az űrbe és utána pezsgőt bontanék.
22/22 anonim válasza:
Adnak rá okot bőven mondome zt úgy hogyegy nagyon jó barátnőm aki baromi tehetséges és művelt cigány. Nem azzal van a bajunk h cigány. Ahogy viselkednek az a baj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!