Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jelenleg hogy érzitek, elégede...

Jelenleg hogy érzitek, elégedettek vagytok magatokkal, és az életetekkel?

Figyelt kérdés
Igaz, hogy még az év elején járunk, de valakinek esetleg már ebben a rövid időszakban is beállt valami pozitív változás az életében?

ma 16:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Max addig voltam elégedett amikorbgyerekkent mindenem megvolt.

Tinikor óta vagy penzem nem volt vagy barátom, vagy csak olyan barátom aki csalt/elhagyott, aztan munkakeresés, rossz munkahelyek megélhetésre nem elég, és igy tovább, kesőbb jo munkahely jo fizetés de a gyerek elvisz mindent magamra sem jut(de idő sem) meg nagyobb lakásra sem.

Az egész életem igy megy el. Hogy minden jelen pillanatom sz.r tinikor óta.

Soha nem volt meg olyan hogy elmondhassam(nem csak ideig óráig),hogy boldog kapcsolatban vagyok, szép családban, a gyerekek útja egyenes stabil, meg nekem is egyre jobb lesz hanem egyre több a baj a gond és öregkorra meg a betegségek is jönnek már.

ma 17:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem.
ma 17:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Soha nem leszek elégedett, de jól haladnak a dolgok. Páromat eljegyeztem, hivatal végre megmozdult a házvásárlással kapcsolatban, vállalkozásom jó hónapot zárt januárban, illetve jöttek új ötleteim is.
ma 17:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Határozottan jobb, mint év elején. Régóta vártam egy változást, most megkaptam.
ma 17:43
 5/5 anonim ***** válasza:
A lassan 38 évem alatt soha nem voltam elégedett
ma 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!