Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bántatok még valamit az...

Bántatok még valamit az életben? Elégedettek vagytok az életetekkel?

Figyelt kérdés
Ha igen miért? Ha nem akkor miért nem és mit csinálnátok másként?
2021. okt. 5. 09:06
 1/8 anonim ***** válasza:
55%

Azt hogy megszülettem. Bár engem szelektált volna a természet, ha nem e századba születek, csak az orvosok sajnos kétszer is megmentettek, míg anyám terhes volt velem. Örültem amikor covidos lettem, de sajnos azt is túléltem.

Minden héten van olyan, amit bár visszacsinálhatnék, de mint mondtam, legjobban azt bántam meg, hogy a világra jöttem

2021. okt. 5. 09:27
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Nem bántam meg semmit, mert tudom, hogy abban a pillanatban azt láttam helyesnek. De nem vagyok elégedett egyáltalán.
2021. okt. 5. 09:37
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Hogy nem tanultam angolt német helyett... azt nagyon :D
2021. okt. 5. 09:53
 4/8 anonim ***** válasza:
80%
Igen, mégpedig azt, hogy nem szakítottam meg időben egy rossz kapcsolatot, hanem túl sokszor hagytam magam visszaédesgetni. 5 évem ment el a semmire. Közben persze történtek jó dolgok is, például befejeztem az alapszakot, elkezdtem a mestert és egy OKJ-t, szebbé vált a külsőm, fejlődött az ízlésem, műveltségem. Ám ennyi idős koromra már szerettem volna saját lakást (legalább egy albit), férjet. (26 éves)
2021. okt. 5. 10:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Hogy nem más szakmát tanultam (sajnos mégsem tetszett meg és nem is szeretnék benne dolgozni).
2021. okt. 5. 10:27
 6/8 anonim ***** válasza:
61%
Azt, hogy nem szivattam többet a tanárjaimat, nem tedtem emeltet töriből ja és hogy túl kedves voltam a nőkkel, mindig többe néztem őket mint saját magamat!
2021. okt. 5. 10:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Én folyamatosan rosszul döntök, cselekszek, így van mit bánnom...
2021. okt. 5. 19:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Érettségi óta az ötödik iskolámat végzem, hatodik éve dolgozom és konkrétan folyamatosan tanultam mellette (OKJ, OKJ és autodidakta, autodidakta, de minden hétvégén és majdnem minden este keményen, esti egyetem).

Teljesen jó döntésekkel ez 1 is lehetett volna, de az eredeti rossz szakváltást követően már jó döntésekkel 2.

Így az egész fiatalságom ráment, nem ismerkedtem férfiakkal, nem sportoltam eleget, nem éltem szinte semennyit.

Eléggé megsebzett ez az egész, idő lesz, amíg feldolgozom.

Azt is bánom, hogy elhanyagoltam az alapbetegségeimet illetve az egészséges életmódot is kezdhettem volna előbb.

28N

2021. okt. 5. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!