Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan, mivel telik a hétközna...

Hogyan, mivel telik a hétköznapotok, és a hétvégétek? Elégedettek vagytok az életetekkel?

Figyelt kérdés
Mi az amit szivesen bevezetnetek az életetekbe, de nincs rá idő/amit többx csinálnátok?
szept. 17. 21:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
35%

Gyirshívásban van nálam lassan a munkavédelmi felugyelőség. Mobbing miatt meloban ezek a nappalaim.

Delután felujitas penz nelkul es éhezve különben kidob a főbérlő gyalog járok meloba oda vissza, egesznap nem eszek csak este. Ezek meg a du.

Este probalom felretenni a gondolataimat hogy aludni tudjak mert semmi ertelme nem lenne alvas nelkul kicsinalonom magam. Csak olaj lenne a tűzre ja kikészülnék.

Igy probálok tarskerezni is es allandoan szembejon hogy nekem lelkitars kene de egyik se az. Felületes csevegések semmi kötődes idegenek. Igazábol csak kínoz ez is hogy nem tartozom senkihez meg sehova.

A hajnal a legjobb talán.

Zene be full hangerőn es go maratongyaloglás meloba de addig olyan érzés az ut mintha a lelkem nem lenne itt hanem teljesen máshol.

szept. 17. 21:09
 2/12 anonim ***** válasza:
30%
Ja hétvége másodállás. Azt en nem is nézem soha.
szept. 17. 21:09
 3/12 anonim ***** válasza:
17%
Ja es inkább futnék a meloba meg vissza de a táska miatt nem tudok:(
szept. 17. 21:10
 4/12 anonim ***** válasza:
14%
Ja plusz lázas vagyok 3 napja.:D.
szept. 17. 21:10
 5/12 anonim ***** válasza:
31%
Hétköznap munka,hétvégén házimunka.
szept. 17. 21:40
 6/12 anonim ***** válasza:
36%
Most tettem le a melót, mellette van egy 2 hónapos gyerekem. Reggel 7-kor kezdtem. Minden csodás. Hétvégén kicsit kevesebb a munka.
szept. 17. 23:41
 7/12 anonim ***** válasza:
42%

Munka, házimunka, alvás leginkább. (Hétvégén igyekszem bepótolni az elmaradt alvást és házimunkát)

Nem vagyok elégedett, de sajnos ez van, pénz nélkül éhen halnék, muszáj nyomni a mókuskereket.

Ha több időm lenne, azt szívesen tölteném hobbikkal vagy sporttal.

szept. 18. 07:15
 8/12 anonim ***** válasza:
A munka unalmas, a főnököm semmibe vesz. Végigdekkelem a hétköznapokat és úgy teszek, mi t akinek van melója, aztán hazamegyek, főzök, élek vm szociális életet a családdal. Közben alig várom, hogy hétvége legyen, vagy egyedül lehessek otthon és játszhassak, filmet nézhessek és olyan ételeket ehessek, amit csak én szeretek.
szept. 18. 08:11
 9/12 anonim ***** válasza:
52%
Miért lett mindenki rommá pirosozva?
szept. 18. 08:51
 10/12 anonim ***** válasza:

Hétköznap: Meló 6:30-tól 17 óráig, vagy tovább.

Szombat: Egyetem általában reggel 8:30-tól délután 5-7-ig.

Vasárnap: Munka 7-től délig.

Hétköznap amikor nem dolgozok: Heti egy napot a párommal töltök, meg egy estét nála vagyok. Ha nem nála vagyok, és nem dolgozok akkor nyelviskolába megyek tanulni.

szept. 19. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!