Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Rosszul érzem magam amikor...

Rosszul érzem magam amikor valaki mesél nekem valamit, mitől van ez?

Figyelt kérdés
Ilyen furán érzem magam amikor mások mesélik az ilyen olyan történeteket amik történtek velük, vagy csak egy izgalmasabb napot és én velem meg semmi nem történt és akkor hallgatom örülök neki meg minden, de nem akarok ilyen nyominak tűnni. Remélem értitek. Olyan érzés mintha beszámolót tartana valaki nekem és nem akarok se túl sokat kérdezni, se túl keveset, nem tudom néha hogy reagáljak.
ma 17:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok,irigy arra akivel izgi dolgok történnek.
ma 17:08
 2/6 A kérdező kommentje:
De nem is az hogy irigy vagyok, inkább ilyen "needy"nek érzem magam akkor. És nem akarom hogy más is így gondolja.
ma 17:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem vagy társasági ember
ma 17:10
 4/6 anonim ***** válasza:
"needy" magyarul?
ma 17:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Át se tudod élni ezekszerint..

Ha vki mesél vmit vagy tátott szájjal nézik, vagy vele egyutt tudnak nevetni a poénokon, vagy vele egyutt sírni akár, vagy ahhoz kapcsolodoan dőlnek a kérdések és ilyenkor nem is magával foglalkozik az ember.

Pl ha vki elmondja csak annyit hogy palacsintát csinált, akkor jon az hogy milyet kiknek vendegeket fogadott e volt e túrós barackos, hozott e belole es nekem speciel eszembe nem jutna azon kattpgni hogy mit mondjak erre mert en nem tudok palacsintát sutni sőt kb semmit nem tudok..

ma 17:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Folyt

Mivel amikor mesél vki vmit baromira lenyegtelen hogy mert te mit tudsz. Ez nem verseny hogy ki a király vagy ki tud nagyobbat mondani, vagy én nem tudom te mit hiszel.

ma 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!