A cigányokat miért utálják ilyen sokan?
Nem vagyok rasszista, mindenkinek adok esélyt, aki normálisan viszonyul hozzánk.
De csak pár példa: cigány család a szomszédban. Folyton át járnak kéregetni pénzt, kaját mikor mit, közben 3 életerős felnőtt lakik a házban, egyik se dolgozott soha, pedig főváros, tehát akadna munka, de gyerek az születik majdnem évente náluk, aztán kéregetnek az egész utcában pelenkára. Érdekes, a többi"fehér " szomszéd mind dolgozik.
Volt tini koromban egy fél Roma barátnőm. Egyáltalán nem látszott rajta és normálisan is éltek.
De pl ő is olyan volt, hogy folyton kölcsönkért ruhát, sminket, de könyörögni kellett, hogy visszaadja és hónapok múlva agyon múlva vagy foltosak került vissza. Meg egyszer kölcsön akart kérni egy aznap szülinapomra kapott drágább felsőt, ami még rajtam sem volt soha. Szóval semmi szégyenérzet ilyen téren, még megsértődött, hogy nem adtam oda(miután már több ruhám ment tönkre nála).
Valahogy mintha a vérben lenne ez az ügyes ked és vagy nem tudom, mi ez.
A szüleim egy jobb környéken éltek, viszonylag magasabb ingatlan árak voltak a környéken (nem Pest, egy távolabbi megyeszékhely), megjelent 1 cigánycsalád, majd mintha osztódással szaporodtak volna most már több a cigány a környéken mint a nem cigány.
Hogy miből vették a lakásokat az rejtély.
Azóta napi szintű rendőri jelenlét van a környéken, mindenhol kosz, szemét, a lépcsőház okádék állapotban van, a padokon bedrogozott cigányok fekszenek, folyamatos ordibálás és cigány zene bömböltetés az utcán, az ingatlant meg a szüleim már csak olyan szinten áron alul tudnák eladni, hogy egy másik helyen egy hasonló lakást csak egy nagyobb hitellel tudnának venni.
Ahol megjelennek élhetetlen lesz a környék, legyen az kórházi szoba, vagy egy lakóparki lakás. Ahogy bekerülnek egy osztályba lehetetlenné válik a tanítás, mindenhol erőszakoskodnak, ha olvasod, hogy X iskolában erőszakos módon bántalmaztak valakit, 99%, hogy cigány volt.
Nem tudok pozitív hozadékot velük kapcsolatban.
Nyilván a cenzúra amit tol a mai PC világ csak jobban hergeli az embereket ellenük.
2050-re a kutatások szerint több cigány lesz mint nem cigány, nem akarok belegondolni milyen lesz az országban élni.
Most ezt kiemelted kedves 15-ös mintha valami nagy dolog lenne, miközben az emberek nagy része képes normális életet élni, vagy valamilyen külön díjra vársz azért mert képes vagy normálisan viselkedni?
Mintha nagy dolog lenne úgy írtad le miközben alapdolog lenne úgy élni, hogy nem zavarod azzal a körülötted élőket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!