Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az egyetemet,főiskolát végzett...

Az egyetemet,főiskolát végzett emberek miért nézik le a proletárságot,akik helyettük dolgoznak?

Figyelt kérdés

jún. 21. 14:38
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

helyesbítés

itt többször nézett le ill sértegetett.

jún. 21. 15:37
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Csak azt kapod, amit biztos megérdemelsz. Nem gondolkodtál még el azon, hogy nagy valószínűséggel veled van a baj, és nem a másikkal?

jún. 21. 15:38
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

#10: a kérdéseid alapján ezen nem lepődöm meg, de ennek semmi köze ahhoz, hogy valaki diplomás-e.

Ugyanakkor mégegyszer hangsúlyoznám, hogy Te vagy az, aki leszól másokat, és teljesen hidegen hagy, milyen manipulatív céllal teszed.

jún. 21. 15:41
 14/26 A kérdező kommentje:

,,Nem gondolkodtál még el azon, hogy nagy valószínűséggel veled van a baj, és nem a másikkal?"

Nem vagyok tökéletes.

,,nagy valószínűséggel"

Bátor állítás!

Főleg úgy ,hogy semmenyire sem ismertek.

jún. 21. 15:44
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Inkább fogalmazzunk úgy, hogy egymásért dolgozunk. Egy orvos nélkül te lehet már nem élnél, mérnök nelkül te nem melóznál a szalag mellett, stb. 🤓
jún. 21. 15:44
 16/26 A kérdező kommentje:

15-es

:)

Fogalmazzunk így.

jún. 21. 15:46
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

"Főleg úgy ,hogy semmenyire sem ismertek."

Az értelmetlen kérdéseidből nagyon sok minden leszűrhető rólad. Plusz az, hogy többször kiemelsz értelmetlenül másik válaszból részeket és többször válaszolsz rájuk. Miért?

jún. 21. 15:47
 18/26 Mansour ***** válasza:
100%

Itt két dolog mosódik össze, amit szerintem szét kell választani. Van olyan, aki lenézi az alacsonyabb beosztásban dolgozókat, a kétkezi munkásokat, sőt néha még a magasan képzett szakmunkásokat is. Ez egyértelmű bunkóság, mert minden munka egyformán fontos, mindet el kell végezni valakinek. Az, hogy valaki magasabb beosztásban dolgozik, szellemi munkát végez és esetleg többet keres, még nem ad okot mások lenézésére.

Van viszont egyfajta proli mentalitás (lehet, hogy ez valakinek sértő, de nincs jobb szó rá), ami nem függ egy az egyben az iskolai végzettségtől, bár valljuk be, az alacsonyabb iskolázottságúakra jellemző inkább. Ezt a mentalitást az igénytelenség, a kultúra iránti érdeklődés hiánya, a meggondolatlan, pazarló életmód, környezettudatosság hiánya, a távlati gondolkodás hiánya jellemzi, amihez gyakran életvezetési problémák társulnak. Az, hogy valaki az ilyen proli mentalitással élőket lenézi, szerintem teljesen érthető, és bocsánatos dolog, mindaddig, amíg nem az emberi méltóságot sértő módon nyilvánítja ki a lenézését. Itt egyértelművé kell tenni, hogy a mentalitással, az életmóddal szemben van ellenérzésünk és nem magával az emberrel szemben. Ez persze nem mindig könnyű, szóval ez egy elég ingoványos terület, és a "proliság" lenézése egyes embereknél a teljes iskolázatlan vagy alacsonyabb műveltségű réteg lenézésévé fajul.

jún. 21. 15:55
 19/26 A kérdező kommentje:

18-as

Ez jó válasz! :)

jún. 21. 15:57
 20/26 A kérdező kommentje:

9-es

,,Sok hülyeséget kérdeztél már, de ekkora marhaságra nem számítottam tőled sem."

Szerinted azok akik a kérdésem alá írnak nagy általánosságban értelmesen válaszolnak?!

Én is olvastam már marhaságot a kérdéseim alatt sokat.

Szóval ne hidd azt ,hogy a hülyeség egy irányú.

jún. 21. 18:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!