Ki hogy bírja a hőséget?
Én ebben eléggé szerencsés vagyok, 3 napig jól bírom a hőhullámot és a lakás változatlanul 26 fokos egész évben. Illetve nem jól működnek a receptoraim és nem izzadok átlagosan. Ez csak részben hangzik jól, mert amúgy oda kell figyelnem emiatt. Ugyanígy valójában lefelé nézve mínusz 5-ig sincs semmi bajom. Én áldásként élem meg, mert amúgy nem okoz gondot odafigyelni. Már amikor mellesleg jó az időjárás-jelentés...
Nyáron alváshoz toronyventillátort és párologtatót használok. Ventillátor lábam felől, párologtató oldalról és - hely kialakítása miatt - kicsit távolabbról.
Ha már 3 napot vagy többet érint a hőhullám, akkor kezdem érezni. De ha éppen alkalmas a nap strandra menni, akkor úgy rendben van. ^.^
35/F
Akkor még szerencse hogy nem rajtad múlik ☀️
Tévedsz. Nem irodában dolgozom, viszont a munkahelyem van légkondi, nem én kértem. Amikor annak a részén vagyok, ahol egyedül dolgozom, nem használom. Otthon nincs légkondink. Autónk nincs. Van még kérdésed, vagy panaszkodsz tovább?
Te mit teszel azért, hogy jobban bírd a meleget? Ugye nincs egy gramm zsírfelesleged se? Hideg vizes zuhanyt alkalmazod napi szinten? Nem iszol hideg vizet, csak szobahőmérsékletűt? Kerülöd a cukros, fűszeres ételeket, italokat, amik csak fűteni fognak téged? Ugye nem eszed forrón az ételed és nem eszel hagymát? Az utcán ugye nem rohamtempóban közlekedsz?
Se otthon, se munkahelyen nincs klíma, és nincs kocsim. Imádom a nyarat és a meleget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!