Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki hogy bírja a hőséget?

Ifj. Moman Ottó kérdése:

Ki hogy bírja a hőséget?

Figyelt kérdés

#hőség #harmadfokú hőségriasztás
2024. jún. 19. 10:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
#10 az izzadság lesz sztem😅
2024. jún. 19. 12:03
 12/20 anonim ***** válasza:
Az hát, de hülye kérdésre hülye válasz dukál.
2024. jún. 19. 12:14
 13/20 anonim ***** válasza:

Én ebben eléggé szerencsés vagyok, 3 napig jól bírom a hőhullámot és a lakás változatlanul 26 fokos egész évben. Illetve nem jól működnek a receptoraim és nem izzadok átlagosan. Ez csak részben hangzik jól, mert amúgy oda kell figyelnem emiatt. Ugyanígy valójában lefelé nézve mínusz 5-ig sincs semmi bajom. Én áldásként élem meg, mert amúgy nem okoz gondot odafigyelni. Már amikor mellesleg jó az időjárás-jelentés...

Nyáron alváshoz toronyventillátort és párologtatót használok. Ventillátor lábam felől, párologtató oldalról és - hely kialakítása miatt - kicsit távolabbról.

Ha már 3 napot vagy többet érint a hőhullám, akkor kezdem érezni. De ha éppen alkalmas a nap strandra menni, akkor úgy rendben van. ^.^

35/F

2024. jún. 19. 13:13
 14/20 anonim ***** válasza:
76%
A telet szeretem! Ha rajtam múlna 20 fok lenne a max nyári kánikula
2024. jún. 19. 14:07
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Akkor még szerencse hogy nem rajtad múlik ☀️

2024. jún. 19. 14:33
 16/20 anonim ***** válasza:
Semmi problémám vele. Nyomtam délután egy 80 km hosszú bringázást, még egy testes vörösbor is lecsúszott.
2024. jún. 19. 17:04
 17/20 anonim ***** válasza:
91%
Felénk 32°C van és eléggé fülledt a levegő, de magamhoz képest elég jól bírom. Nincs nyomott hangulatom, nem szédülök különösebben, fejem sem fáj. Remélem ez még így marad egy ideig, mert ahogy néztem, a következő napok is ilyenek lesznek.
2024. jún. 19. 17:16
 18/20 anonim ***** válasza:
47%
Általában azok írják, hogy jól vannak, meg bírják a meleget, akik légkondis irodában vannak egész nap, és csak addig érzik a meleget, amíg átfutnak az épületből a kocsijukba. Lennének kint a napon 8 órát, majd meglátnánk, hogy bírják. Szóval az ilyenek véleményére én nem adok. :D
2024. jún. 21. 15:38
 19/20 anonim ***** válasza:

Tévedsz. Nem irodában dolgozom, viszont a munkahelyem van légkondi, nem én kértem. Amikor annak a részén vagyok, ahol egyedül dolgozom, nem használom. Otthon nincs légkondink. Autónk nincs. Van még kérdésed, vagy panaszkodsz tovább?

Te mit teszel azért, hogy jobban bírd a meleget? Ugye nincs egy gramm zsírfelesleged se? Hideg vizes zuhanyt alkalmazod napi szinten? Nem iszol hideg vizet, csak szobahőmérsékletűt? Kerülöd a cukros, fűszeres ételeket, italokat, amik csak fűteni fognak téged? Ugye nem eszed forrón az ételed és nem eszel hagymát? Az utcán ugye nem rohamtempóban közlekedsz?

2024. jún. 21. 15:45
 20/20 anonim ***** válasza:

Se otthon, se munkahelyen nincs klíma, és nincs kocsim. Imádom a nyarat és a meleget :)

2024. jún. 24. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!