Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki hogy bírja a hőséget?

Ifj. Moman Ottó kérdése:

Ki hogy bírja a hőséget?

Figyelt kérdés

#hőség #harmadfokú hőségriasztás
2024. jún. 19. 10:17
A kérdező szavazást indított:
Nagyon jól bírom
Nehezen bírom
Egyáltalán nem bírom a nagy meleget, inkább a telet szeretem
Egyáltalán nem bírom a meleget, inkább az esőt és a hideget szeretem
38 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
18%
Teljes jól bírom. Még csak most kezdődött az igazi meleg nyár, de már most kivagy? Ajánlom válts életmódot, hisz még az orvosok is javasolják, pl., hogy igyunk több vizet, hanyagoljuk a cukros dolgokat..stb. Léteznek hűtő hatású ételek. Plusz, jó kis hidegvizes zuhany is jót tesz ilyenkor. :)
2024. jún. 19. 10:23
 2/20 anonim ***** válasza:
63%

Tegnap munkám miatt 4 órát álltam a tűző napon.

Akik válaszolnak, legalább ne egy légkondis irodából írjanak :D

Én nagyon rosszul bírom a meleget.

2024. jún. 19. 10:26
 3/20 anonim ***** válasza:
63%
Nehezen de valahogy meg mégis szeretem. Ennek is van egy varázsa ilyenkor. Télen is szeretem a nagy hideget annak ellenére, hogy azt is nehezen bírom.
2024. jún. 19. 10:35
 4/20 anonim ***** válasza:
54%

Németországban élek és alig várom, hogy 2 hét múlva utazzak haza 3 hétre a kellemes 30+ fokba mert ez a 19fok+ esővel már a tököm tele van.

Szóval örüljetek a jó időnek 😁

2024. jún. 19. 10:46
 5/20 anonim ***** válasza:
42%

Nincs különösebb problémám vele.

Megy 23 fokon a légkondi és a franciaágyon hempergek laptoppal az ölemben, miközben megy a háttérben a tévé!

Van többféle italom szobahőmérsékleten és ásványvizem is a hűtőben, amit összeöntve megfelelő arányban meg tudom oldani, hogy ne forrázzam le a torkomat és a szomjamat is oltsam.

A Feleségem most hegeszti a konyhában a reggelit, - nincs gondom most!

2024. jún. 19. 10:58
 6/20 anonim ***** válasza:
57%
kifejezetten örülök, hogy kiteszem a napra a nyers tojást, megperdítem, és mire megáll, addigra főtt tojás lesz.
2024. jún. 19. 11:02
 7/20 anonim ***** válasza:
43%

Nincs hőség, ma van az első nap hogy egyáltalán bukóra csuktam az ablakokat délelőtt, és éjjel először aludtunk nyitott ablaknàl. Most van kint 27 fok, ez nem hőség hanem kellemes kora nyári meleg.

Nekem jöhet a nyár, amíg éjszaka 25 fok alatt marad a hőmérséklet addig élvezem ☀️

2024. jún. 19. 11:10
 8/20 anonim ***** válasza:
48%
Ja és hétvégén még egy csomó embert láttam napközben pulcsiban, dzsekiben… ez minden csak nem hőség. :D
2024. jún. 19. 11:11
 9/20 anonim ***** válasza:
82%
Nincs vele különösebb bajom, szeretem a napsütést, a meleget, a hosszú nappalokat. Tegnap kaptam a préri közepén, árnyék nélkül eltöltött 2 óra miatt egy enyhébb napszúrást, de ez ilyen. Akkor is meleg lesz, ha nem akarjátok...
2024. jún. 19. 11:20
 10/20 anonim ***** válasza:
5%
Nekem konkrétan nedvesedik a puncim tőle.
2024. jún. 19. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!