Ki hogy bírja a hőséget?Ki az aki alig várja hogy vége legyen?
A ventilator semmire sem jo.
Kepzeld el ugy mint a meleg vizet (most a hoatadastol meg a parolgastol eltekintve) amit kavargatsz, nem fog az sem lehulni a kavargatastol.
Légkondi a házban, munkahelyen, autóban, nem igazán megyek utcára, de így is nehezen viselem. Kifejezetten utálom a meleget, szerintem a nyarat csak tengerparton/vízparton lehet elviselni, pláne ami 3-4 éve van meleg.
Engem nyűgössé tesz, rühellem.
Nagyon nehezen bírom.
Aprilisban kaptam el a covidot. Azóta olyan izzadós lettem, hogy nem igaz. Májusban amikor még sokan fűtöttek, olyan hideg volt, rólam akkor is.folyt a víz. Most meg... 🥵
A munkahelyen van klíma, de nem érzek belőle semmit. Saját kis ventillátorom van bent,.azzal elviselhető.
Itthon vagyok home office-ben.
A kerti medencében 28 fokos a víz.
Én bent a vízben, a laptop kint a szélén.
Nem is értem a kérdést....
:)
Én vagy a 4 fokba vagy a -22 be dolgozom, de igy se könnyű kibirni.
Mikor kimegyek szünetre kb. mintha szaunába ülnék be, ráadásul a hőmérsékletkülönbség leszivja az energiámat is. Bár jobb, mint melegben dolgozni, de hazaérni a 30-31 fokos lakásba, igazából mindegy.
Hétvégente kirándulok, túrázom, ott nem annyira zavar a meleg. Bár azért érzem, hogy terheli a szervezetem és sok.
Hétköznap meg légkondi minden mennyiségben. Lakásban, kocsiban, munkahelyen.
Utálom a meleget.
Munkahelyen van légkondi,otthon nincs.
Legszívesebben Izlandra költöznék...gyönyörű táj,és nincs meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!