Fedélzeti kamera, hogy bírja a nyári hőséget?
Milyen akksi? Kábelről működik.
Semmi baja nincs a melegtől egyébként. Ilyen van nekem is, idén a legnagyobb melegben nappal szemben a szintén szélvédőnél lévő telefon úgy felforrósodott, hogy teljesen használhatatlanná vált és muszáj volt félreállnom és hagyni lehűlni. Mindeközben a kamera dolgozott rendesen.
Persze a telefon nem csak akksinak, hanem minden elektronikai eszköznek rossz. De manapság már minden rendelkezik túlmelegedés elleni védelemmel. Főleg egy fedélzeti kamera, ha neked eszedbe jutott ez a probléma, akkor hidd el, hogy a gyártóknak is.
"Persze a telefon nem csak akksinak, hanem minden elektronikai eszköznek rossz"
Akarom mondani, a MELEG rossz. Kicsit az én agyam is használhatatlan így kora reggel. :D
Bírni kell neki.
Ilyen nincs nekem , de a GPS-nek semmi baja akármilyen hőség van az autóban.
Még a leggagyibb, szinte semmire sem jó ilyen kütyük tervezéekor számítanak arra, higy huzamosabb ideig komoly hőhatásnak vsnnak kitéve, meg rázkódnak is rendesen. Persze nem tűzállóak, de bírják.
A telefonokhoz mindenféle app kspható, vagy ingyen hozzáférhető.
Így navigálni is lehet velük, menetrögzítőként is hadználhatók.
De nem ez a fő funkciójuk. Így a telók bizony leállhatnak, ha melegük van.
#1 "Milyen akksi? Kábelről működik."
Hogyne lenne akksija, különben az utolsó felvétel korruptálódna áram levételekor, vagyis pl. balesetben ahol elrepül a kamera, pont nem rögzítené a karambolt. Ennek így nagy értelme lenne.
Olyat kell venni ami kondenzátoros, azok jobban bírják a meleget. Persze ha nem olcsó kínait veszel hanem márkásat, akkor még ha sima akksi is van benne, akkor is bírnia kellene, elvégre erre találták ki.
Az akksisok nem nagyon bírják, de pont ezért ritka is a beépített akksis.
Van bennük egy akkora kondenzátor, hogy a tápellátás megszűnésekor még befejezik a mentést, oszt annyi.
Ha lehúzom a tápot vagy leveszem a gyújtást, pár mp-ig még megy a kijelző is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!