Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fedélzeti kamera, hogy bírja...

ZolaZotya kérdése:

Fedélzeti kamera, hogy bírja a nyári hőséget?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Gondolkodom, egy fedélzeti kamera vásárlásán, de vannak még kételyeim. Xiaomi 70mai S1 - et nézegetem. Az lenne a kérdésem, hogy ezek a kamerák, hogy bírják a nyári hőséget a szélvédőn? ha tűzőnapon áll az autó azért eléggé feltud melegedni, nem okoz neki problémát? teszem azt felrobban stb? mert az akksi + hőség kombó tudomásom szerint nem jó

2021. szept. 23. 00:27
 1/8 anonim ***** válasza:
81%

Milyen akksi? Kábelről működik.

Semmi baja nincs a melegtől egyébként. Ilyen van nekem is, idén a legnagyobb melegben nappal szemben a szintén szélvédőnél lévő telefon úgy felforrósodott, hogy teljesen használhatatlanná vált és muszáj volt félreállnom és hagyni lehűlni. Mindeközben a kamera dolgozott rendesen.

Persze a telefon nem csak akksinak, hanem minden elektronikai eszköznek rossz. De manapság már minden rendelkezik túlmelegedés elleni védelemmel. Főleg egy fedélzeti kamera, ha neked eszedbe jutott ez a probléma, akkor hidd el, hogy a gyártóknak is.

2021. szept. 23. 04:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

"Persze a telefon nem csak akksinak, hanem minden elektronikai eszköznek rossz"

Akarom mondani, a MELEG rossz. Kicsit az én agyam is használhatatlan így kora reggel. :D

2021. szept. 23. 04:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Bírni kell neki.

Ilyen nincs nekem , de a GPS-nek semmi baja akármilyen hőség van az autóban.

2021. szept. 23. 06:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Még a leggagyibb, szinte semmire sem jó ilyen kütyük tervezéekor számítanak arra, higy huzamosabb ideig komoly hőhatásnak vsnnak kitéve, meg rázkódnak is rendesen. Persze nem tűzállóak, de bírják.

A telefonokhoz mindenféle app kspható, vagy ingyen hozzáférhető.

Így navigálni is lehet velük, menetrögzítőként is hadználhatók.

De nem ez a fő funkciójuk. Így a telók bizony leállhatnak, ha melegük van.

2021. szept. 23. 07:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

#1 "Milyen akksi? Kábelről működik."

Hogyne lenne akksija, különben az utolsó felvétel korruptálódna áram levételekor, vagyis pl. balesetben ahol elrepül a kamera, pont nem rögzítené a karambolt. Ennek így nagy értelme lenne.

Olyat kell venni ami kondenzátoros, azok jobban bírják a meleget. Persze ha nem olcsó kínait veszel hanem márkásat, akkor még ha sima akksi is van benne, akkor is bírnia kellene, elvégre erre találták ki.

2021. szept. 23. 07:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha márkásat veszel (pl. Xiaomi), akkor ilyen aggályaid ne legyenek. A fejlesztők gondoltak erre, megoldották.
2021. szept. 23. 09:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Az akksisok nem nagyon bírják, de pont ezért ritka is a beépített akksis.

Van bennük egy akkora kondenzátor, hogy a tápellátás megszűnésekor még befejezik a mentést, oszt annyi.

Ha lehúzom a tápot vagy leveszem a gyújtást, pár mp-ig még megy a kijelző is.

2021. szept. 23. 11:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem Xiaomim van, abban van aksi.
2021. szept. 23. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!