Mikor változott többet a világ, 2004 és 2014 vagy 2014 és 2024 között?
Én 2004-ben még túl kicsi voltam, így arra nem igazán emlékszem, persze a 2000-es évek egy jelentős részére már igen, de érdekelne ki mit gondol.
Itt leginkább az emberek hétköznapi életét érintő változásokra gondolok, pl az internet elterjedése, okostelefonok megjelenése, stb.
Folyamatosan változik.
Nekem az is nagy változás volt, amikor lett mobiltelefonom. Kb. 2000-2001 környékén De ugye az még más volt. Nem okostelefon, nem lehetett fényképezni. Ez kb. egyidőben volt az Internet használat terjedésével. Az is érdekes volt. A telefon és az Internet is inkább érdekesség volt, kis segítség a munkában, de nem tőlük függött minden.
A közösségi média sem volt először nagy változás. Az is csak egy érdekesség volt. Először az iwiw-et használtam, később a fb-ot. A többi már nem is érdekelt. Fb-on jött a nagy változás, amikor az érdekességek, a közvetlen ismerősökkel való kapcsolattartás helyett átment ismerősgyűjtésbe, magamutogatásba. És persze ezzel egyidejűleg jött a rengetek kommentelési lehetőség mindenhova. Azóta szerintem szörnyű, hogy mennyi mindenhez hozzászól mindenki, amihez lövése sincs. Arról nem is beszélve, hogy milyen stílusban. Kb. 10 éve elég gáz a helyzet.
Ami nekem nagy változás az a munka. Régen hazamentem munkaidő után és senki sem keresett. Ma hívnak, jönnek az e-mail-ek, stb.
De persze előnye is van, bármit azonnal meg lehet keresni, ellenőrizni, mindig van GPS, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!