Nem változott sokat, max. technológiában.
2001-02-höz képest viszont tényleg sokat, minden tekintetben.
Én 13-14 éves voltam 2011-12-ben.
Szerintem nem sok, csak picit jobb lett minden, ami szoftver vagy hadverhez köthető.
Pl.: Akkor még elvétve MSN-t is használtunk, de már át álltunk többnyire facebookra ismerősökkel.
Még windows 7-et használtunk, ami a mostani 11-hez képest kőkörszaki.
Stb...
Ezeken kívül szerintem semmi nem változott, csak talán annyi, hogy a mostani tinik többet használják a telefonjukat, de szerintem 2012-ben is már mindneki nagyban okostelefonozott közel olyan minőségben mint most.
Ez a kérdés provokatív, a kérdező veszekedni akar.
Jelentve.
És vannak későnérők, akik szintén. Jómagam sem változtam túl sokat 17 és 27 éves korom között, jóval többet 27 és 30 éves korom között. Sokat jelent az is, hogy otthon laksz-e, suli mellett dolgozol részmunkaidőben, vagy elköltözöl, önálló vagy, teljes állásban. Megváltoznak a prioritásaid, simán lehet, hogy tizenévesként te is a legmodernebb iPhone-t akaros, aztán amikor már dolgozol, beéred egy olcsóbbal is, ami ugyanazt tudja. (Ezt most nem magamról írom, nekem sosem kellett iPhone meg iPad).
A technológia nyilván fejlődött, az emberek mentalitása nem feltétlenül. Kisvárosban nőttem fel, néha hazalátogatok, és totálisan semmit fejlődés, inkább leamortizálódás van. A fiatalok elköltöznek, az öregeknek meg "jó ez, fiam, minek ide vásárcsarnok!".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!