Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire igaz az szerintetek,...

Mennyire igaz az szerintetek, hogy ezen az oldalon nagy részben vannak jelen életunt, megkeseredett emberek?

Figyelt kérdés
Más témában olvastam ezt többektől, de én nem igazán vettem észre. Én sem tartom annak magam, bár nem is mindig vagyok itt fent. De tényleg ilyen lenne az oldal törzsközönségének egy jó része? Nem azt mondom, hogy a többség, meg azt sem, hogy a relatív többség ilyen lenne, de hogy azt írták, viszonylag nagy számban szoktak itt ilyen típusú, szemléletű emberek fent lenni. Ti hogy látjátok ezt?
jún. 17. 09:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
45%

8,

Igen, vannak ezek akik legalábbis leírják mi bajuk van.

Aztán van az aki beröfögi minden receptes kérdés alá hogy Google, mintha nem épp az lenne a probléma hogy az net tele van fosva AI receptekkel, amiknek se füle se farka.

jún. 18. 08:26
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
#11 Nem azzal van baj, hogy leírja mi baja. Hanem azzal, hogy vannak a menthetetlenek, akik minden nap leírják ugyanazt a bajt ötféleképpen, visszaigazolást várva, hogy márpedig nekik van igazuk 😀
jún. 18. 09:23
 13/13 anonim ***** válasza:
12 attól még trollkodás, csak még lusta is
jún. 18. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!