Mennyire igaz az szerintetek, hogy ezen az oldalon nagy részben vannak jelen életunt, megkeseredett emberek?
Szerintem ez teljes mértékben igaz.
Ezt az oldalt nem azok látogatják, akiknek tökéletes az életük.
Azért vannak itt sokan, hogy a problémáikra megoldást találjanak, vagy unalmukban trollkodjanak, leszóljanak másokat.
Én is a magány miatt vagyok itt fent. És a magány miatt életunt lettem. Viszont nem bántok senkit.
N
Attól függ melyik topicot nézed. Minden téma másfajta embert vonzz.
Meg úgy általában ha az emberek vagy problémát megoldani kérdeznek, akkor nem túl boldogak az adott helyzetben.
Én pl boldog 7 éves kapcsolatban élek, de ezzel kapcsolatban nem sok kérdésem van, mert minden oké. Nem írok ki 72 olyan kérdést, hogy "Szeretjük egymást a feleségemmel, nem kérem senki tanácsát vagy véleményét, csak gondoltam szólok?"
Én akkor is voltam itt mikor volt kapcsolatom, akkor is amikor nem.
Mindig voltak és vannak szabad óráim amikor nem vagyunk együtt, ha nem voltunk együtt akkor sem csináltam megállás nélkül más dolgokat.
Annyi, hogy ha egyedülálló vagyok nyilván még több üres időm van, és még többet vagyok itt.
Amit észrevettem: az elmúlt időszakban mintha elkoptak volna a korábbi troll kérdezők akik 0-24-ben gyártották a kéréseket.
Például felnőtt párkapcsolatok kategóriában volt egy felhasználó aki havi szinten ezres nagyságrendű kérdést gyártott, napi 30-40-et. Aztán gondolom kitették.
Azt mondanám, a többségre inkább igaz. Tisztelet a kivételnek!
Vannak, akiknek az írásából tényleg sugárzik a frusztráció, az el-, vagy megkeseredettség, vagy épp, a segítséget kérő kérdezőnek való válaszadás helyett, inkább a saját gondjait kezdi el taglalni. És pont, hogy a segítségnyújtás marad el. Olyan is akad, bár az utóbbi időben, mintha kevesebbszer történt volna ilyen, hogy beleállnak a kérdezőbe, meg olyanokat mondanak, hogy "csak ennyi a bajod?! örülj neki! nekem bezzeg...".
Az utóbbi hónapokban, mintha, több kedvesebb, jószándékú taggal lett volna itt interakcióm, mint az azt megelőző időszakban, de még így is voltak kifejezetten rosszindulatú, gonosz megjegyzések kérdések alatt. Sőt, kifejezetten egymást sértő, személyeskedő is akadt azért, ahol olyan stílust engedtek meg maguknak a felek, amit nagyon nem kellett volna.
Meg azért egyes privátokat megnézve is lehetnek itt roppant... érdekes lelkek.
Nem leszek álszent; én is akkor vagyok itt igazán aktív, amikor nem klappol valami, vagy valamik, az életemben. Szociális életem szinte 0, hobbijaim is inkább itthonülősek, egyetem is véget ért már, szóval míg nem fixálódik a tanfolyam, vagy nyárimunka, itt töltöm az időm nagy részét. Magány és (valamelyest) unaloműzés miatt. A legaktívabb amúgy akkor voltam, amikor felerősödött a depresszióm és a szorongásom.
De még ezek mellett sem bántottam itt senkit sem. Máshol sem mondjuk. Nem bunkóztam, nem személyeskedtem, nem trollkodtam, és semmi más egyéb kártékony dolgot nem csináltam itt sem.
Mivel ez egy anoním oldal, nehéz tudni, hogy ez egy-két nagyon aktív ember, vagy tíz egyszeri user.
Mondjuk olyat észre lehet venni, hogy pl a divat topicba rendszeresen ír egy lábszag-cipő-harisnya fétises csávó, mert minding ugyanolyan stílusban, este szokott kiírni kérdést.
#7 Érdekes ez, mert sokszor simán levehető egyik kérdésből, hogy a másikat is ugyanaz tette fel. Amit nyilván le fog tagadni akkor is, ha aznap már ötször megkérdezte ugyanazt.
Például ma olvastam egy kérdést ahol a kérdezőnek az volt a baja, hogy alig kap lájkokat a profilképére. A leírásban pedig megjegyezte, hogy a barátnői sem lájkolják, bezzeg az expasija képeit igen.
Milyen érdekes, előtte nap pont egy olyan kérdést olvastam, hogy a gonosz barátnők miért lájkolják az expasi képeit.
#8:
Bár nem a #7 válaszoló vagyok:
mostanában nagyon szembeötlő, hogy egy-egy specifikus témáról, adott esetről mennyi kérdés érkezik. Erre az általad említett példa is remek, de még van a "a magyar lányok miért bunkók?", amiből már kettő volt is ma este. Vagy egy időben volt itt egy pályakezdő közgazdász, aki szintén több kérdést gyártott, akkor olyan is, aki a tanárával akart mindenáron beszélgetni FB-n, és efelől kérdezgetett. És ez csak pár a sokból..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!