Semmi közünk egymáshoz és belefáradtam a vele való beszélgetésbe?
Sziasztok, az történt, hogy netes oldalon megismertem egy fiút aki nagyon maga alatt volt, depressziós volt, öngyilkosságon is gondolkozott.
A családja csonka, egyáltalán nem támogató, barátai nincsenek, borzasztó magányos.
Éppen ezért megsajnáltam és felajánlottam, hogy beszélgessünk.
Eleinte még egész normális volt, azonban az utóbbi hetekben már nagyon megterhelő. Teljesen ragaszkodik hozzám, konkrétan már azt is mondta, hogy szerelmes belém, mindenről beszámol hogy mit csinál, hova megy, egy nap küld vagy 20 képet.
Nekem erre baromira nincs időm. Egyszer nem írtam neki vissza 1 napig már tisztára megőrült, hangüzenetet küldött, hallottam ahogy bőg, konolyan már ijesztő volt.
Én már leírtam neki, hogy nem vagyok a pszichológusa csak segíteni akartam, de ezzel azt értem el, hogy teljesen rámakaszkodott.
Mégis mit tegyek?
Nem ghostingolhatom csak úgy, őszintén, szívem se lenne hozzá.
De engem már nagyon idegesít az állandó beszámolóival, kérdéseivel. Folyamatosan bombáz.
Tisztára kivagyok.
17/F
Próbáld meg csökkenti az üzenetek mennyiségét, hiába panaszkodik, zsarol ne engedj. Írd meg, hogy ennyire van időd és kész.
Sajnos ha valaki lelkileg ennyire padlón van simán rátelepszik a másikra, nem is igazán látja, hogy pont az ilyen viselkedés miatt nincsenek barátai.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!