Ejszaka minden attol felek hogy kirabolnak az utcan (Miskolc) mit tegyek ez ellen?
Miskolc nappal is veszelyes este megjobban..
Nincs jogsim ezert buszozok de igy is sokat gyalogolok, olyan helyeken ahol nem jarnak embernek es amikor meglatok egy zullottebb embert attol felek ki fog rabolni.
Csak a telefonom van valam es annyi penz amennyire szuksegem van de még igy is felek. Haza se tudnek jonni sehogy ha esetleg megtortenne ez mert messze lakok es buszoznom kell.
Nem tudom hogyan kuzdjem ezt le regen nem feltem de nemreg volt egy nagyon remiszto elmenyem, el elhagyatott helyen setaltam NAPPAL es ki jott az erdobol egy horror filmbe illo ember evo stilusu ember es elkezdte mondani milyen undorito dolgokat csinalna velem, na azota nagyon felek.
Azt szoktam csinalni hogy oda tartom a fulemhez a telefont mintha telefonalnek de igy megjobban ki tudjak kapni a kezembol.
Vegyél valami bitang erős paprika sprayt, az emberek 90% pislogni sem tud miután az arcába fújod.
Sajnos más legális tippet nem tudok adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!