A szomszéd napi 3x ordít, kiabál, káromkodik. Már nem lehet elviselni. Szóltunk neki többször, de nem fejezi be. A tyúkokkal, kutyákkal, disznókkal ordít állandóan. Nagyon idegesítő, és a gyerekeim is ezt hallgaltják. Mit lehet ez ellen tenni?
#kiabálás
#ordítás
#káromkodás
Esetleg a jegyzőnél panaszt emelsz.
Az a baj, hogy az “eu-kompatibilis” törvények a garázdákat, elkövetőket védik.
Új szabàly: mindenki azt csinál a saját portáján, amit akar.
Jó, nem?!
Örülj, hogy nem csinàlt hulladéklerakót a telkén.
A mi társasházunkban az egyik lakó 80 nm-en szó szerint a mennyezetig hordta tele utcán összeszedett lomokkal a lakását. Tele volt egerekkel, csótànyokkal.
Minden hatósághoz fordultunk: önkormányzat szociális osztály, családvédelem, rendőrség, tűzoltóság, egészségvédelmi hatóság.
Mindegyik a másikhoz irányított minket. Aztán széttárták a kezüket: megszűnt a hatósági intézkedési jogkörük.
Anno a tűzoltók kijöttek volna, összepakolják, elhordják a tűzveszélyes hulladékhegyet, és tökig bírságolják.
Ma már SEMMIHEZ sincs hatósági joguk.
A rendőr sem léphet be, ha nincs határozat. De mitől lenne, amikor a bíróságok is az eu-s törvényeket alkalmazzák.
A végén a családvédelemtől minket oktattak ki, hogy embertelenek vagyunk. Hát, ne bszki…
Aki a tyúkokkal és disznókkal képes ordibálni, azt nehéz lesz bármi értelmes dologról meggyőzni észérvekkel :D
Én is a jegyzőt tudom javasolni, és ez eléggé kétesélyes. Vagy nyílászáró csere. Tudom ez költséges mulatság, de a zaj csökkentése mellett a hőmérséklettartáson is lehet nyerni rajta. Sajnos a kertben nem működik, szóval ez se teljes megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!