Szerintetek mi a legborzalmasabb halálnem, amit csak el tudtok képzelni?
Figyelt kérdés
2024. jún. 13. 22:05
23/33 anonim válasza:
Valami benzines kisautóban ülve ütközni valamivel, amitől totálkár lesz.
Karosszéria rádgörbül gyakorlatilag, rengeteg csontod ripityára törik, vársz fél-1 órát a tűzoltókra, de addig szép lassan elkezd égni az autó.
És látod félig élve, hogy terjed a tűz, többen néznek kívülről, és nem tudnak kiszabadítani, erővágó, poroltó hiányában.
24/33 anonim válasza:
Szerintem az élve elrohasztás. Olvastam valahol, a "sötét középkorban" volt egy olyan kivégzési forma, hogy az elítéltet belerakták egy hordó vízbe, és csak a fejének volt rajta egy nyílás, tehát a személy nyaktól lefele a vízben volt, a nyílás pedig éppen hogy a nyakának az átmérőjével egyezett. Az elítéltet rendszeresen etették/itatták, és éppen ezért csak egy helyre üríthette a dolgokat, mikor szólította a természet. Igen, konkrétan a saját vizeletében/székletében ücsörgött egy idő után ki tudja meddig. Aztán amikor szétbontották körülötte a hordót, nyaktól lefele a felismerhetetlenségig szét volt rothadva a teste, persze addigra már nem is volt életben.
25/33 anonim válasza:
Ha egy oroszlán megtámadna és szétmarcangolna engem. Elég durva halál lenne... Ezért hordjatok mindig magatoknál paprikasprayt..! 😏😏
26/33 anonim válasza:
25# Szétszedne cafatokra az oroszlán. A másik ijesztő halál ha egy óriás anakonda felfalna...
27/33 anonim válasza:
Írta valami az atomsugárzást (Csernobil), az is durva lehet tényleg. Ami még eszembe jutott, hogyha valakire hosszú ideig hideg vizet öntenek zuhanyból, akkor egy idő után megfagy, vagy leáll a szíve. Az se lehet kellemes. Vagy felvágják az ereit és elvérzik, az is fájdalmas lehet. Vagy ha valaki seb elfertőződik, vagy belülről szétrohad az ember szervezete. Ezek is elég fájdalmas, szörnyű halálnemek.
28/33 anonim válasza:
Csak el kell olvasni, hogyan kínozták az embereket elődeink. Mind borzasztó tortúra volt, legtöbbjük ellátás nélkül halálos. Nem is tudok választani, hogy melyik a legborzalmasabb.
29/33 anonim válasza:
Nagyon sajnálok mindenkit, aki értelmetlenül volt/van megkínozva.
Még meg is sirattam azt a szörnyű történetet.
De a 79%-osnak, aki itt minden választ lepontozott, neki azért beütnék egy-egy kissebb szöget minden körme alá.
30/33 anonim válasza:
28-es:
Én nem értem, hogy egy olyan kérdésnél, ami szubjektív, mindenki saját véleményét kéri és a kérdésre válaszol miért kell lepontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!