Létezik olyasmi hogy egy álomban tényleg igazi fájdalmat, szenvedést érzünk? Például, ha meghalunk egy álomban érezzük az adott halálnem fájdálmát? Esetleg ébredés után is?
attól függ miylen mély az álom. Lehet testi érzeteket is érezni egy mélységnél már.
De a halál nem fájdalmas, legfeljebb az oda vezető események.
Ha olyan történne akkor ébredés következik be általában. Károsodás nélkül
Nem osztom az előzőket. Sok olyan álmom volt már, amelyben olyan szituációkat éltem át, amelyeket való életben sohasem, és ezek furcsa, szokatlan érzéseket váltottak ki bennem.
Fizikai fájdalmam ébredés után nem volt, de lelki igen - sokáig magyarázni is kellett magamnak, hogy ilyesmi nem történt meg, nagyon nehéz volt elhinni és elfogadni, ugyanakkor még órákig együtt létezni ilyen fojtogató érzésekkel.
Na várjunk csak... többször álmodtam, hogy brutálisan halok meg. Sosem éltem át késszúrást, még is az álmomban konkrétan éreztem, ahogyan belém mártják, pokolian fájt. Lőttek is már le stb. Huh, belegondolva rengeteg álombéli haláltusán vagyok túl :D
Az agy generálhatja, de az elgondolkodtató az esetemben, hogy honnan merítkeztem, hiszen soha életemben nem bántott komolyabban senki sem fizikálisan, illetve komoly balesetem sem volt még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!