Hogyan szeretnél meghalni és mi az a halálnem, amilyet semmiképp sem kívánsz magadnak?
Ágyban alvás közben, lehetőleg olyan 70et még megélném.(több évet is, csak 70 alatt azért azt érezném hogy keveset éltem)
Fájdalmas,vagy amikor tudatomnál vagyok, olyan halált nem szeretnék.
Alvàs közben.
Élve elégni borzalmas lehet.példàul autó baleset utàn bennt égni a kocsiban nagyon nem szeretnék...
Még kiskoromban (általános iskolában) kigondoltam hogy ha egyszer meghalok, akkor már haljak meg úgy, hogy elmegyek a tél kellős közepén valami északi országba, keresek egy havas hegyet ahonnan látszik a sarki fény, és addig iszok, amíg már nem érzem a hideget. Ekkor levetkőzök pólóra és rövidnadrágra, aztán jóéjszakát.
Azóta nem gondolkodtam ilyeneken.
Mondanám hogy még mindig jó ötletnek hangzik ez a halál, de mire eljutnék az életem arra a pontjára hogy önszántamból véget akarjak vetni neki, addigra lehet nem lesznek már olyan gyilkos hidegek, szóval max lefagy pár lábujjam.
Amit semmiképp sem kívánok magamnak, az a hosszas szenvedés, félelem.
Én kirabolok Pesten egy ékszerüzletet, felpattanok az elefántom hátára és onnan lövöm a rendőröket 2 gépfegyverrel a kezemben menekülés közben, azt üvöltve hogy "engedjetek utamra mocskos kutyák!".
Ha túlélem akkor öregen és békésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!