Hogyan szeretnél meghalni és mi az a halálnem, amilyet semmiképp sem kívánsz magadnak?
Figyelt kérdés
2022. nov. 13. 23:33
11/14 anonim válasza:
Nos,írtátok a fulladást,egyik pánikrohamom közben szorított a mellkasom,másodpercekig nem kaptam levegőt egyáltalán,majd elájultam,hát meg kell mondjam ritka sz@r érzés,szóval én sem szeretnék ilyen halált,de gondolom a tűzhalál sem lehet jobb,vagy betegségben szép lassan szenvedve elmenni.Idősebb koromban,ha nem kelnék fel álmomból,az már nem lenne olyan rossz.
12/14 anonim válasza:
jöhet: szén-monoxid-mérgezés, villámgyors baleset; gyors lefolyású betegség, ami nem csinál belőlem magatehetetlen zöldséget
nem jöhet: fulladás (víziszonyom van), égés, extrém hőguta (nagyon nem bírom a meleget)
13/14 anonim válasza:
Én mindenképp a tudatomnál akarok majd lenni akkor, amikor megtörténik. Álmomban meghalni, vagy megfulladni nem akarnék semmiképp sem. Számomra ez a két fajta halál tűnik a legborzasztóbbnak.
14/14 anonim válasza:
kicsit elvetemült gondolat tudom, de nekem a szemem előtt mindig az volt, hogy úgy akarok meghalni, hogy egy nagyon rossz embert magammal húzok és ezzel jót teszek több embernek is. nyilván erre billio az 1hez esély van, de kitudja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!