Szerintetek mi a legborzalmasabb halálnem, amit csak el tudtok képzelni?
Figyelt kérdés
2024. jún. 13. 22:05
11/33 anonim válasza:
Amióta megtudtam, hogy a Csernobilban történtek után milyen hosszadalmas és fájdalmas halált haltak azok, akiket közvetlenül érintett a sugárzás, egyértelműen az atomsugárzás általi halált tartom a legrémisztőbbnek. Ezt követi a halálra égés.
12/33 Katona Dius válasza:
Bármi, ami lassú és fájdalmas. Ha menni kell, menjek gyorsan. Nem szeretek (ahogy gondolom sokan mások se) szenvedni.
13/33 Katona Dius válasza:
10-es ezt a történetet nem hallottam, most utána olvastam. Valami borzalmas és embertelen. És hihetetlen, hogy a bűnösök ennyivel megúszták.
14/33 anonim válasza:
12 éve olvastam el a történetét, teljesen megváltoztatta az életemet! Hónapokig "rosszul" voltam, még a híradót sem tudtam megnézni, a legapróbb erőszakot sem bírom azóta, semmi horror (pedig előtte szerettem) vagy akárcsak egy boxmeccs... Időről időre eszembe jut azóta is szegény
15/33 Metionin válasza:
#10. Jó keveset kaptak az elkövetők és ki tudja, hányan részt vettek benne és megúszták.
16/33 anonim válasza:
Kínzásos halál alapvetően szerintem a legrosszabb, szerintem inkább megfulladnék akkor már. Az égés se lehet umm... Túl kellemes érzés, az se ha darabokra szakadsz, vagy ha egy gép össze présel. A megfulladás tűnik a "legtermészetesebb" halálnak.
17/33 anonim válasza:
Én is azt akartam írni, amit a 10-es. Már régen olvastam róla, de ha jól emlékszem volt, aki elájult a tárgyaláson attól, amit hallott.
18/33 anonim válasza:
#17 Mi a lány neve? Lehet elolvasom reggel, de most nem, mert nem akarok rosszat álmodni.
19/33 anonim válasza:
#17-es, igen, az egyik tanú elájult, míg Furuta édesanyja pszichiátriai kezelésekre szorult (bele se merek gondolni, mit érezhetett, amikor végig kellett hallgatnia mi történt a lányával).
#18-as, Furuta Junko (magyarosítva Dzsunko).
20/33 anonim válasza:
szerintem sok van.
Ami sokáig tart és sokáig fájdalmas az mind az.
Habár én jó sokat kipróbálnék néhány emberen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!