Meddig bírtátok visszatartani a pisilést onnantól, hogy azt éreztétek "nem bírom már tovább, bepisilek"?
Figyelt kérdés
jún. 5. 16:44
21/31 anonim válasza:
Nő vagyok, nem vagyok finnyás, mivel úgyis csak a combom ér az ülőkéhez, ami antibakteirális műanyagból készült. Ha nagyon ergya, akkor kézfertőtlenítő a zsepire, és lepucolom az előző "hölgy" maradványait, miközben úgy szidom magamban, hogy még a szépanyja is csuklik a koporsóban.
22/31 anonim válasza:
Nekem még 1. osztályban volt hogy matekórán rám jött a pisilhetnék, de ugye, akkor mindenki tele beszélte a fejem azzal hogy "órán nem engednek ki" úgyhogy megsem kérdeztem hogy kimehetek-e. Az óra végén már azt hittem hogy bepisilek, de végre kicsengettek és futottam a folyosón a WCre. Ennek már 8-9 éve, de sosem fogom elfelejteni.
24/31 A kérdező kommentje:
#23 mi történt?:D
júl. 2. 23:54
25/31 anonim válasza:
Másnak is volt, hogy annyira kellett pisilnie, hogy a levegőt is neheten vette és minden zavarta, ha beszéltek hozzá az is és ha csak egy kicsit eszébe juttatták a vizet már kiabált, hogy fejezték be?
27/31 anonim válasza:
26 és kibírtad a wc-ig? Más is veled volt vagy egyedül voltál?
28/31 anonim válasza:
26-os vagyok.
Volt velem más is. Egy rendezvényen voltunk szóval muszáj voltam kibírni a wc-ig. De elővettem és azonnal kitört belőlem. Nem bírtam volna már tovább tartani, ha akarom akkor sem.
30/31 anonim válasza:
Szerintem kb 2 óráig, alig bírtam hazaérni, úgy kellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!