Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Meddig bírtátok visszatartani...

Meddig bírtátok visszatartani a pisilést onnantól, hogy azt éreztétek "nem bírom már tovább, bepisilek"?

Figyelt kérdés

jún. 5. 16:44
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Én egyszer leszálltam egy menetrendszerinti buszról, amit megállítottam, az M3-as közepén, mert fizikailag fájt és azt éreztem hogy nem tudom tovább tartani. Kb. egy óra telt el a "nagyon kell pisilnem" állapottól addig, hogy szóljak a sofőrnek félúton.

Életem legjobb hugyozása volt amúgy, stoppolnom kellett Budapestig, az alulra berakott pogyóm meg két nap múlva vehettem át a Népligetben, de így is hatalas megkönnyebbülés volt, meg jobb volt, mint behugyozni. Az ülésre. Úgy, hogy ültek mellettem.

jún. 5. 19:25
 12/31 anonim ***** válasza:
Pogyó :D
jún. 5. 20:08
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Én kíváncsiságból meg szoktam mérni amikor nagyon kell pisilnem, hogy hány másodpercig pisilek. Van egy rekorder, 508 másodpercog pisilt, fent van a neten ez az információ, hogy a világrekordot ő tartja. Ezért amikor nagyon kell pisilnem mindig lemérem én meddig pisilek. Pont ma dőlt meg a saját rekordom.
jún. 5. 21:10
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Írta valaki, hogy vannak pihenők Batonról felfele, de nem mindenki használja az állapota miatt. Én is vonat pályaudvar wc-jébe bementem, azonnal fordultam is ki. Van, ami vagy gusztustalan, vagy büdös vagy mindkettő.

Egyik férfi barátom tartotta így vissza, mert nem szeret a szabadban pisilni férfi létére, a nyílvános wc-ket pedig kerüli a fent leírtak miatt.

Amikor megérkeztünk, az egyik haver ugratta a bejáratnál hogy direkt rossz kulcsokat tett be a zárba és a barátom kiabált, akkor tudtuk, hogy tényleg komoly a szitu. :D

Ahogy nyílt a bejárat, rohant a wc-be, még az ajtót sem tudta becsukni. :D Elkezdett pisilni, én meg levettem a cipőt, kabátot, lerámoltam a szobában... amikor végeztem még mindig pisilt a barátom. :D Még nevetett is, hogy nem akar elállni. :D

jún. 6. 09:25
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer a munkahelyemen előre bejelentett karbantartás miatt egy napig nem volt víz, csak reggel, úgy emlékszem. Mivel nem akartam lehúzás nélkül ott hagyni, hazáig, kb. 10 órán át tartogattam, közben csak keveset ittam. Annyira nem volt vészes. Nem tudom, mások is így tettek-e, nem került szóba.
jún. 6. 19:52
 16/31 anonim ***** válasza:

Változó, van amikor még egy órán keresztül is bírom, de van amikor csak 10 perc. Szoktam ilyen kísérletezéseket csinálni. Talán a legtöbb az egy busz út volt 15 óra volt kb nagyon keveset ittam és a buszon nem akartam pisilni. De nagyon nagyon kellett már alig vártam hogy oda érjünk. Elképesztően jó volt megkönnyebbülni már lépni sem tudtam a végén.

Úgy is jártam már hogy becsurrant egy kicsi pisiakaratom ellenére annyira kellett már. 24F

jún. 6. 23:03
 17/31 anonim ***** válasza:

15, horror volt számomra olvasni, én sem iszok sokat, szerintem 1-1.5 L max, de menetrendszerint 2-3 óránként pisilek, kivéve, mikor alszok, ha alvás közben csak egyszer kelek fel pisilni, akkor az egy jó éjszaka :D 10 óra, retek horror, no way, akkor se tudnám megcsinálni, ha egész nap nem innék egy kortyot se (bár akkor valószínű kiájulnék a második órában, szóval tényleg tengermély tiszeletem).

16-os, TIZENÖT? óra? Én annyit egy helyben megülni nem tudok, nem, hogy ne menjek mosdóba... Mi a titkod?

jún. 8. 02:27
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
17-es 16- os vagyok. Igazából nagyon koncentráltam, meg a lehető legkevesebbet ittam. A végén már szörnyű volt. De valahogy kibírtam. Azóta se volt velem ilyen. Budapestről Lipcsébe mentünk busszal.
jún. 8. 02:41
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Nyílvános helyen akármennyire is kell pisilnem, nem megyek el a wc-re, nincs kedvem kiállni a sort, néha a wc sincs jó állapotban. Inkább eldöntöm magamban, hogy ki fogom bírni.

Aztán az úton akármennyire is kell, inkább győzködöm magam, hogy mindjárt otthon vagyok, azt a kicsit már kibírom, nem szeretem ilyenkor megszakítani az utat, minél előbb haza akarok érni.

Viszont a ház előtti utcában már szídom magam és ahogy végre kiszabadulok itthon a nadrágból és eleresztem magam, megfogadon, hogy ezentúl nem halogatom a wc-t.

De sajnos nem tartom be, bár legutóbb megfogadtam, hogy vége ennek a rossz szokásnak. Mert úgy értem haza, hogy már a levegőt is visszartva rohantam be wcre, annyira kellett pisilnem és alig tudtam letolni a nadrágomat, mert úgy rámizzadt. Minden pillanatban azt hittem, hogy a következőben elkezdek pisilni, akár akarom akár nem és annyira nem akart elmozdulni a kijárattól a nadrágom, hogy megijedtem, hogy én most bepisilek. Tényleg úgy éreztem, hogy ez most kivételesen nem fog összejönni, hogy most már visszakapom azt hogy miért is menjek el időben a wc-re, de pont úgy sikerült kiszabadulnom, hogy a következő pillanatban jött is a pisi. Meg időben leültem a wc-re és psssss. Olyan erősen, hogy szinte ömlött, a hangja is olyan volt mint egy vízesésnek. Teljesen megkönnyebbülve álltam fel a wc-ről. Egy pillanattal később értem volna haza, a nadrágomban végezte volna.

jún. 8. 14:02
 20/31 anonim ***** válasza:
Férfi vagyok, de eszembe jutott, hogy ha nő lennék, hasonló esetekre vinnék magammal egy ilyesmit: [link]
jún. 8. 18:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!