Másnál is szokott olyan lenni, hogy sokáig nem pukiztok, visszatartjátok, és egy idő után elkezd a hasatok hangokat kiadni és nagyon kell pukiznotok?
Figyelt kérdés
Nálam ez nagy probléma társaságban, főleg, ha ottalvós. Nem merek elaludni, mert félek, hogy kijön egy puki. Volt már, hogy erre ébredtem, és mindenki meghallotta. Meg állandóan jönnek a hasamból a hangok. Nagyon zavaró, de nem tudom, mit tudnék ellene tenni.
Valakinek van hasonló problémája, vagy valami megoldás rá?
2022. ápr. 7. 11:48
1/6 anonim válasza:
A puki az sózott, extrudált kukorica. Másik nevén krukijóóóóóó.
Próbálj értelmes magyar nyelven kommunikálni. Amire te gondolsz, azt fingnak hívják.
2/6 anonim válasza:
Vegyel egy palota pincsit mindenhova vidd magaddal, majd puqizd ki magad es fogd a kutyara.
3/6 anonim válasza:
Ottalvós bulinál abszolút nem gond az ilyen. Nugodtan add ki magadból amikor mentek lefeküdni, nem lesz feltűnő ha mindenki kidől.
4/6 anonim válasza:
ne egyel huvelyeseket es kaposztafeleket a buli elott, mikor wcre mesz akkor add ki
5/6 anonim válasza:
Menj ki a mosdóba és "engedd szabadon". Sose értettem ezt a problémát. :D
6/6 anonim válasza:
Diszkréten célszerű rendezni, amint csak lehet - egy félreeső helyen, - mert adott esetben kaphatsz egy bélcsavarodást is, ami minimum egy műtét (, ha részesülsz abban a szerencsés kegyben, hogy idejében a megfelelő ellátást nyújtani képes helyre kerülsz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!