Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Meddig bírtátok visszatartani...

Meddig bírtátok visszatartani a pisilést onnantól, hogy azt éreztétek "nem bírom már tovább, bepisilek"?

Figyelt kérdés

jún. 5. 16:44
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer volt egy hosszú utazásom és egyszerűen nem volt sehol lehetőség sem félremenni, sem bemenni bárhová, de még csak egy nyamvadt bokor sem, már az sem érdekelt volna.

Horror élmény volt.

jún. 5. 16:49
 2/31 A kérdező kommentje:
#1 de hogyhogy? Ilyen buszos utazás volt vagy városbeli?
jún. 5. 16:56
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Mi egyszer évekkel ezelőtt a Balatonról jöttünk éppen haza autópályán és sehol nem bírtunk megállni. Asszem volt útközben egy-két kút, de ugye ott nem csak egyszerűen bemész a WC-re... Már sírtam, azt hittem konkrétan szétrepedek, ahogy az utolsó írta, tényleg horror élmény volt...
jún. 5. 16:57
 4/31 anonim ***** válasza:
83%
Amíg el nem jutottam wc-re. Gyakran vagyok így bizonyos okokból, ilyenkor kb sírhatnékom van annyira kell, de bepisilni csak nem fogok...
jún. 5. 17:08
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Vagy egy óra.
jún. 5. 17:22
 6/31 anonim ***** válasza:
100%
Amíg meg nem állítottam a buszsofőrt.
jún. 5. 17:29
 7/31 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, mennyit iszom. Délután kávézok, amellé muszáj vizet is innom. Általában 2 óra után már nagyon kell. Ha még várnom kell a wc-vel, akkor érzem, hogy szétrobbanok és amikor kiérek a wc-re, rengeteget pisilek.

Ha nem iszom sokat, akkor elvagyok, néha el is feledkezem arról, ha érzem, hogy pisilnem kell.

jún. 5. 17:49
 8/31 anonim ***** válasza:
3-as van egy rossz (jo?) hirem. Bemehetsz csak ugy a wc-re a benzinkuton. Hiaba szenvedtel. Da majd legkozelebb ne tedd
jún. 5. 18:07
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

3-as miért nem álltatok meg egy pihenőhelynél?

Am de, a kúton lehet használni a wct.

jún. 5. 18:13
 10/31 anonim ***** válasza:

A kérdés egy paradoxon. Ha már nem bírod tovább, akkor nem bírod tovább, tehát azonnal pisilsz.

Én sokáig bírom. Akaraterő kérdése. Több mint 26 óra volt a legtöbb. De nem egészséges visszatartani.

jún. 5. 18:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!