Kitöröltem, letiltottam, megszakítottam vele minden kapcsolatot és mégsem tudom elfelejteni?
A saját érdekemben kellett meghoznom ezeket a döntéseket, nagyon nehezen jutottam el idáig, de nem hagyhatom, hogy valaki más olyan szinten határozza meg a saját magamról alkotott képemet, mint amennyire azt hagytam. Az eszemmel tudom, hogy ez volt a jó döntés, de a szívemnek nagyon fáj és sokat gondolok rá. El fogom valaha felejteni? Lesz ez könnyebb?
- Nem párkapcsolat, de szerelmi dolog -
Kérdés, meddig lesz így?
Mert ha egy gyenge pillanatokban feloldod, csak hogy mégegyszer megnézhesd, sokáig fog tartani.
Amint eljutsz arra a szintre, hogy értékeled magad. Nonszensz szeretni valakit, aki téged semmibe vesz.
Azt sem értem, amikor valakit bántalmaznak otthon, és úgy akar jól lenni, hogy közben otthon marad.
Nehéz igen. Ez egy gyászfolyamat. És még friss, ha jól értem. Az embernek belül megvannak az eszközei, hogy hogyan tud elviselni különböző szituációkat, traumákat, magyarul az életet. Ezt kell tudatosítani. Az idő is segítség, ha kibeszéled valakinek, akiben bízol, akitől figyelmet kapsz, az is segít.
A mindennapi életeddel, hobbiddal, munkáddal is ki tudsz kapcsolódni, filmezz, itt a jóidő, sétálj, ha van kisállatod, még neki is beszélhetsz. Komolyan, én is szoktam.
#2 Szerintem pont ezzel jutottam el az önértékelésig, hogy fáj, de mégis magamat helyeztem elé, ezért is szakítottam meg vele a kapcsolatot.
#5 Nem írtam, hogy szeretem. Azt írtam, hogy nagyon fáj, hogy meg kellett lépnem ezeket és sokat gondolok rá. Egyébként pedig párkapcsolat nélkül is lehet szeretni valakit.
#4 & #6 Nagyon igyekszem elterelni a figyelmem, de amint egy szabad percem van, azonnal jönnek a gondolatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!