Megszakítottam az internetes ismerkedést egy fiúval, és félek visszaélt a képeimmel, hogyan bizonyosodhatnék meg róla?
A telefonszámon nem tudja, Fb-n nem voltunk ismerősök, de küldtem fehérneműs képet neki sajnos és többet is magamról. Próbáltam magamra keresni a neten de nem ad ki semmi információt...
Egy melltartós kép lehetett csak és több egész alakos. A nevem és a városom tudja.
Nézz szét a különböző ilyen szennyoldalakon/fórumok topikjaiban. Magyarról csak kettőt ismerek, egyiken még évekkel ezelőtt az ismerősöm adatai fel voltak töltve ezt ezért ismerem eron.hu másik meg az index fórum husz topikja.
És persze az internet pöcegödrét, a napiszart ne felejtsük ki.
Tudsz Google-val képre keresni.
Hát én az 1# -n meghaltam 😂😂osztom is a véleményét.
Aki vadidegeneknek küldözget fehérneműs képeket az meg is érdemli, hogy visszaéljenek vele.
A nagyszülői kapcsolattartási jog megvonását a gyámhatóságnál lehet kezdeményezni. Bizonyítani kell, hogy a kapcsolattartás a gyereket valamilyen formában veszélyezteti, vagy rá szülői értékrenddel ellentétes befolyást gyakorol (pl. vallási ügyben a legegyszerűbb).
4:184. § [A kapcsolattartási jog korlátozása és megvonása]
A gyámhatóság vagy - házassági vagy szülői felügyelet rendezése iránti perben - a bíróság a felróható magatartást tanúsító szülő vagy más kapcsolattartásra jogosult személy kapcsolattartási jogát a gyermek érdekében korlátozhatja vagy megvonhatja.
4:185. § [A kapcsolattartásra vonatkozó határozat végrehajtása]
A kapcsolattartásra vonatkozó határozat végrehajtásáról a gyámhatóság gondoskodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!