Mi volt az oka annak, hogy valakivel végleg megszakítottad a kapcsolatodat/barátságodat?
3
Dettó.
Megspékelve azzal, hogy a főfőnököt csúfos körülmények között lemondatták, az alfőnök aki a főpszichopata pedig nyugdíjasként háborog, hogy senki nem érdeklődik a hogyléte felől.
Volt részem abban is, hogy a barátom családot alapított és a gyerek, a feleség, a felesége testvérei, az anyja, ill. az anyósa által alkotott háló mögül már nem látott többé keresztül a külvilág felé.
De jártam úgy is, hogy évek távlatában felújítottunk egy emberi kapcsolatot azzal a nővel, akibe szerelmes voltam egy időben. Ezt egy idő után meg is írtam neki a neten, - mint múltbeli állapotot - és az ezt követő kommunikációnk egyikén olyan szinten kezdett el velem fölényeskedni, ami több, mint sértő volt számomra. Töröltem az összes adatot, ami hozzá kapcsolt és sorsára hagytam.
Én alapból meg tudom ezt tenni bárkivel is: valaki 1× azt mondta, hogy én egy érzelmi terrorista vagyok.
Szeretnék barátságot, de elb*m mindig.
Gyakori, hogy amikor valaki közeledni szeretne hozzám, leblokkolok, undokba átmegyek, hogy "Ne foglalkozz velem!", holott meg nagyon is szeretném a dolgot.
Igen, de nekem ehhez hosszabb idő kell (hogy megszakítsam a barátságot, kapcsolatot). Most volt egy ilyen, volt munkatársnőm. 15 éves kapcsolat, de az utóbbi 5 évben csak arról szól, hogy felhív, egy órán keresztül ömleszti a dolgait, kivesézve még a nászasszonyának a gondjait is. A végén kb. fél mondatban megkérdezi (de kijelentő módban), hogy "veletek minden rendben, jól vagytok", aztán elköszön.
Bevallom, az 5-6. ilyen alkalom után besokalltam. Nem veszem fel, és nem is hívom vissza.
Egész gimiben együtt lógtunk, neki volt társasága is. Nagyon szerettem őket, de mindig is tudtam hogy mindig bajuk van valakivel, mindig valakit kritizáltak/kibeszéltek, persze ők sosem voltak hibásak. Az egyik meleg lett, vagyis rájött és teljesen elment az esze. Csak azt a mérhetetlen egóját nyomatta, és elvárta hogy mindenki vele foglalkozzon, persze vissza semmi se jött.
Facebookon nyalizik kommentekben hogy fenntartsa a baráti látszatot, de mostmár mindannyian elküldtük a fenébe: természetesen, egy bocsánat, beismerés se hagyta el a száját.
Az elmúlt két évben egyszer se keresett minket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!